Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Jene - Myslím, že turnaj ve Kbelích by měl zůstat prioritní, nicméně pokud by se vyskytl nějaký zádrhel, tak by to jako alternativa nebylo špatné

Pižlo, díky za aktivní přístup k výstavbě týmu pro zítřejší match, avšak po konzultaci s Tomem musím dodat, že zítra by nás stačilo i těch sedm - pokud tedy Kumbal přivede kamaráda (pokud ne, bude dobré ho někým nahradit, to ano). Je to koneckonců poslední zápas, v němž se mlaďoši mohou ukázat, tak by aspoň byli pořád ve hře.
Prostě - čím méně cizinců, tím lépe...
Jene - poklade náš - půjdeš-li, koučovedoucí bude nadšen. Avšak trýznit Střelce? To přeci ne. Zlatan potřebuje trochu konkurence

Díky za názory k turnaji.

Kdyby nemělo bejt víc než čtyři lidi, tak bych snad šel, ale dobře mi fakt neni. Mám ale obrovskou chuť jít, abych mohl dát střelcovi pěstí za ty blbý kecy.

vím, pravopis a interpunkce - nepošťuchuj, hnidopichu germánská

Milý Ondro, děkuji za dotaz, ale stále ještě hrát nebudu, jednou to ale ještě jistě přijde. Teď se ale ještě bát nemusíš...
Jene - tréninky již nejsou v mé kompetenci, členy tréninkového výboru, jsou nyní ti, kteří se jich účastní...
Ale pravdu díš - o prázdninách se ve škole nečutá.

100%-ní jsou :Tom,Pižla,Kůča,Zlatan,Ondra P.
80% : Kumbál pokud se nezmastí tak přijde i s Michalem
0%: Kartáč-mrtvola,Kumys-florbal
v jednání: Ivovi a Jirkovi Š. jsme psal mail.

já tam dorazím,ale ve čtyřech nehraju.hodinu tam budu stát a pak si odpískám zápas

ach jo, u tebe člověk nikdy neví, jestli to myslíš vážně. Bych tě fakt zbil

no jestli nás bude zítra málo,tak na to hazím bobka

jo a dotaz pro PanDra Voloďu: Budou příští týden tréninky v Satalicích? Asi ne, když jsou prázdniny, co? Nemělo to už dávno viset zde na stránkách?
:-P
P.S.: Stejně jsou přihlášený jen dva lidi a odhlášených pět.

No, je mi líto, ale fakt je mi blbě, takže to nevidim. Neříkám to ještě stoprocentně, rád bych pokřtil nové shoooez, ale je to fakt na prdlajz. Teče mi z nosu jak o závod. Jinak kdo by měl zájem o breberky, mám farmu, tak jen stačí říct.
A ještě něco: Jak to, Tome, vypadá s tim turnajem? Už jsi mluvil s Frau Ředitelnica? Mám totiž ještě jeden nápad: Mohli bychom to uspořádat možná na Vybíralce - to je ZŠ na Čerňáku - je tam velký umělkoidní hřiště (kvalita asi jako u nás, velikost jako na Lužinách). Dalo by se tam hrát na šířku, jsou tam dva páry branek a prostor spíš na tři než dvě hřiště. Jen nevim, jak je to najlanovaný. Znám tělocvikářku tam odsud, mám se poptat? S dvěma hřišťatama by to ale možná chtělo ještě o soupeře navíc, ne?
Vyjadřujte se, pls. Čest.

jo a tome,po pískání jedu do Kbel,tak tě vezmu

Vlado ty budeš hrát?

Myslím, že by bylo dobré oslovit Kumbala případně posily mimo řady UŠ - např. Jerryho.
Jinak to zase vypadá na velkou slátaninu (a jestli má zas Jen nějaké breberky...) - poněkud nechápu, jak se nás na podzimní zápasy mohlo scházet dvanáct...

jo a něco na mě leze, takže má sobotní účast je taky vohro žena

Fluzzořy růlz´n´kyllz! Nemam napsat na naše stránki reportáž?

Milďáku, teda takhle mě ještě nikdo nikdy nepohanil. Hledej si novýho kamaráda-taky-ráda...

Milda: Flussoří video co jsme točil na telefon je úplně na ho...., obraz ještě ujde ale zvuk je katastrofální, nic než pískot. Je mi líto.
Pižlo,
viděl jsem, že už se přihlásil Jirka. OK. Ale další lidi už prosím nebrat. Ať se juniorka dosyta vydovádí...