Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Pižla | 25.02.2008 14:11
Tom: nemohl jsem odolat, všichni okolo říkají Pižla to je takovej skromnej kluk ale je to díra. Vyjímečně jsem zachytal a skromnost je ta, tam! Člověk se mnění, hlavně když mu stoupne sláva do hlavy a přece nebudu psát o tom jak se plaužíte na hřišti.
Osobní profil Tomm | 25.02.2008 13:51
Prominte, nechal jsem se unést...zimní turnaj byl super a hlavně, že jsme si jen tak zahráli, byla to pohoda a fakt mě to bavilo. Co, že člověk dostane během pár zápasů tak dvacet golů, hlavně že jdu domu sedřenej, a je prdel. Vůbec mi nevadilo nasazení a přístup některý hráčů. Příští sezonu do toho jdu znova...
Osobní profil Tomm | 25.02.2008 13:47
S ředitelčiným poskokem (Rasťou)jsem už domluvil místo a datum turnaje: v sobotu 15. 3. na kbelském hřišti. Můžete začít shánět soupeře - Vláďa se Štěpou už pracujou na Lotyšáku, Ondra zajistí Vosy a já Šimátory. Brácha, souhlasim s Vláďou, je zbytečný se tahat někam do pryč, kde nebudeme mít zázemí a vůbec všechno, navíc sezona se kvapem blíží a tesknota se ve mě...plííížííí... FLUSSOR!!!! :o)...ba ne, a je třeba se sbližovat s naším domácím hřištěm, takže jsem na 100% pro Kbely.

Jinak prosim Pižlu, aby do kalendáře hodil termín turnaje, at se na něj můžeme přihlásit a at na hlavní stránku nehází samochválící články. Kdo na něj nepřijde, ať nechodí už ani v sezoně, je to vrchol přípravy a musíme se sehrát.

Jo a měli bychom zase začít chodit čutat a střílet ven....hned jak nám to počasí umožní.

Jinak jsem rád, že si všichni spravujou chuť jinde než na našich zápasech a nechávaj nás se trápit... opravdu nás to nakopává a cejtim, že forma se blíží..... vlastně už jde....ale tak akorát do hajzlu! t.
Osobní profil Kartáč | 25.02.2008 13:22
no i gaučink se dá - důležitej je přístup :-) Ondra - no comment
Osobní profil Stepa | 25.02.2008 9:56
Tak koukám,že dneska si bude každý trénovat sám(zřejmě podle toho jak hlasoval). No nic ted si zajdu na tenis odpoledne do posilky a vecer na masáže.Škoda,že jsem nezvolil gaučink
Osobní profil střelec | 25.02.2008 7:44
tak včera sem si spravil chuť.byl sem hrát zimní turnaj za tým od kolegy,a narazili jsme na tým,složený ze čtyř slečen.jedna nic moc,druhá lepší a ty dvě nejlepší.ne jenom že sem 3x zasunul,ještě sem získal tel. čísla.a to sem ani nehrál osobku,spíše naopak.a to mě občas museli hlídat i dvě najednou.
jinak fotbal na hovno,vyhrálo se 8:0.
Osobní profil Pižla | 24.02.2008 14:10
To jistě, stačí když budeme hrát se stejným nasazením jako v zimním turnaji. To budou mrkat na drát!!
Osobní profil Dr. | 23.02.2008 21:11
Někdy ve druhé polovině března.
Zkus to, uvidíš. Čtvrtá liga by pro ně mohla být na rozehrání tak akorát.
Když se sejdem, tak s námi budou mít co dělat...
Osobní profil Stepa | 23.02.2008 19:59
Zeptam se kolegy. Hraje za Acko a nevim jestli budou ochotni hrat s nami? Jinak kolega je upne v pohode,ale nikoho jineho neznam. Jakej by se hodil termin?
Osobní profil Dr. | 23.02.2008 16:45
Tak, turnajové inferno je za námi. Je čas naplánovat co a jak v březnu.
Štěpáne, myslíš, že by bylo možné dohodnout přátelák s tím béčkem Interu Lotyšák? Pokud to tedy nejsou lidsky nějací troubové...
Osobní profil Stepa | 23.02.2008 12:50
Nemuzu dorazit na zapas, nebot si budu prohlizet porodni sal v Brandyse nad Labem.
Osobní profil Dr. | 23.02.2008 11:57
tak jsem jako interpretátor zklamal - ospravedlňuji se Vám...
Osobní profil Kartáč | 23.02.2008 10:46
tak tak, poprvé po dlouhé době souhlasím se střelcem. Taky jsem si všiml, že jsi přihlášený, proto se střelcovi nedivím - alespoň v tomto tedy ne. Kruci, mám sto chutí jít hrát, ale nějak asi by to nestálo za to. Tak good luck
Osobní profil střelec | 23.02.2008 6:16
tak ten můj dotaz asi nepochopil.Vládo,tázal sem se proto,protože si se poprvé přihlásil v kalendáři akcí,že dorazíš.a to mě překvapilo.
jinak dneska bohužel to pískání ruším.po zápase musím do práce.sorry tomme
Osobní profil Dr. | 23.02.2008 0:58
Jene, zevrubnou textovou analýzou jsem již v brzkém odpoledni došel k závěru, že Střelcův dotaz je zatížen jistou mírou citového vzplanutí k mojí maličkosti jistého zabarvení - odkazuji na svůj email ze 14.23.

S místem konání je to prosté - je to naše domácí hřiště, jejž po té turnajohrůze potřebujete jak jistý narůžovělý tvor - nejlepší partner zemědělcův.
Navíc to mnohé ulehčí, bude to blízko domů, Vosy si přivezou stánek, Zlatan se neztratí atp. Nepodceňuj lokálpatriotismus.
Navíc jsme si to hřiště jednou zaplatili, tak proč je nevyužívat....
Osobní profil Kartáč | 22.02.2008 20:21
pane Dr. ještě něco - pochopil jsi vůbec, proč se tě náš nejlepší a všemi vzývaný střelec vůbec zeptal, jestli budeš zítra hrát?
Osobní profil Kartáč | 22.02.2008 20:20
Vláďo, nevim, jestli ti dobře rozumim, proč je důležitý, kde ten turnaj bude? Dvě hřišťata vedle sebe mi přijdou lepší než jedno...
Osobní profil Kartáč | 22.02.2008 20:18
Štěpa: tak jaktože zejtra nejdeš, když už jsi zpátky? Koukám, žes hlasoval v anketě:-)
Osobní profil Stepa | 22.02.2008 19:28
Člověk si odjede na týden na horskou zimní přípravu, tvrdě se připravuje, ani na net se nedostane, o to větší zděšení má z toho co se zde v diskuzi uveřejní. Fakt jsem se pobavil
Osobní profil Pižla | 22.02.2008 18:24
účast potvrzují: střelec, Zlatan, Tomm, Pižla,jiri ,Kůča snad dorazí i Kumbál s Michalem
to by mělo být akorát.

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz