Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

namísto treninku co nebyl

neměl by někdo - dva až tři lidi zájem jít zítra hrát do loděnice?

Brouci pytlíci neexistujou. Leda bychom mluvili o charakterovém typu člověka. To bych jich hned několik znal, že pane Dr.?

Ondřej Sekora by z vás měl radost...
Teď už nám chybí jen potápníci, mravkolvi, červení a černí mravenci, berušky, brouci pytlíci...

ty seš nějakej zhulenel co?

a fčeli?
to my to de neska

tak vosy s turnajem počítají

a fakt jseš asi gej...

ale psát jo

a fakt asi neumim číst

koukám že Kartáč to psal taky, opakuju to neumyslně

jj, já bych to tak nezveličoval, Arse-anal taky dostal v poháru bůra od kohoutů a čtyřku od buzen z Trávordu - a jakej je v lize?? nesmíme zapomínat, že absence byť jediného tahouna na kterémkoliv místě sestavy je pro chod týmu podstatná, k tomu si připočtěte nerozehranost a zbytečné chyby, kterých se snad v lize vyvarujeme - aspon se ukázalo jak kdo na tom s výkoností je a do jaké míry může zvládat těžké zápasy

Mildo, ty asi neumíš číst, co? Trénink není, protože jsou prázdniny.
Co se týká turnaje, chtěl bych taky něco říct. Mám pocit, že se ten neúspěch trochu přeceňuje. Resp. chyby se staly, ale hlavně v komunikaci a pak v přístupu k turnaji. Ale nepřeceňoval bych naše mizerné výsledky. Myslím, že turnaj některé věci jasně ukázal, především kdo může či nemůže na tom kterém postu a s jakými spoluhráči HRÁT - a jak kvalitně. Hlavně proti soupeřům z vyšších lig, ale i těm slabším.
Uvědomili jsme si své slabiny, ale zároveň je třeba říct, že jsme nikdy nehráli v top-sestavě s top-nasazením. Proto myslím, že se není zač omlouvat (causa Štěpa), ale je si třeba příště vše více vyjasnit předem. Když už nic, účastníci zimního turnaje si alespoň občas čutli do mičudy a trochu se proběhli. Nic dalšího bych z turnaje fakt nevyvozoval.
Teprve teď nadchází čas té ostré přípravy a teprve během a především po ní bych teprve začínal interpretovat, jak jsme na tom. Protože já se cítím dobře a jak říká Milda: "nedám dopustit"

dnes neni trenál?

Štěpko to je v pohodě, ty budeš mít alepoň natrénováno z běžek. Lidi s kterýma se počítalo, občas nedorazili a pak už se to vezlo. Chci poděkovat hlavně kapitánovi který odehál všechny zápasy snad mimo jednoho i přes to že se turnaje zůčastnit vůbec nechtěl a protrpěl si turnaj až do konce. Prostě srdcař!

chtělo

Lotyšák mě napadl spíše v ohledu k víkendu po turnaji, na něj jsem s ním ani nepočítal. Čím víc kvalitních soupeřů - tím líp.
S Úvaláky vejdu do kontaktu v tomto týdnu.
První mistrák hrajeme 5.4., tak už by se to chtlěo ten měsíc před startem začít přece jen trošku vážněji rozehrát.

Veliká omluva týmu za mou neúčast na zimním turnaji.

Tak jsem mluvil s kolegou a ve ctvrtek budu vedet jestli da nekoho dohromady. Asi se uz hraje velkej fotbal (mozna priprava)tak by to asi nebylo Acko,ale zkusi dad nekoho dohromady. Taky se mluvilo o klucich z Uval?
Já možná docela i jo... ještě se ti během dne nějak ozvu.