Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Reakce na všechny zvídavé dotazy a návrhy ohledně turnaje:
Úvalští mi dnes potvrdili, že se nedají dohromady, takže se nám teď prakticky nabízí tři možné varianty.
1. sehnat ještě nějaký čtvrtý tým z hanspaulky - mám kontakt na Slavia Praha Fans (5. liga) a jeden slušný tým ze šestky. Či zkusit třeba Santu Trantu C (nebo B přes Míru Hulína - to ale spíše jen v případě nouze) - ta teď postoupila do čtyřky - případně nějaký jiný kvalitní tým, o kterém by někdo z vás věděl.
2. Pokud by se nepodařilo nic sehnat, můžeme na náš rybníček povolat nějakou tu Osmiveslici z Podolí.
3. Odehrát to ve třech týmech s tím, že bychom všechny zápasy samozřejmě hráli plnou hrací dobu.
Pokud se nějaký tým najde, tak by se hrací doba mohla pohybovat mezi patnácti až dvaceti minutami na jeden poločas - to už ale samozřejmě závisí na naší dohodě.
Co se týče pískání - viděl bych to tak, že týmy, co nebudou hrát, dodají na zápas rozhodčí. Konec konců žádné startovné se platit nebude, takže by to žádný velký problém pro všechny zúčastněné být neměl.
Vl.

však to navrhuju jako nouzovku

já bych nejdřív radši zkusil ty Úválaky mistra Flochyho, nic proti veslům, ale nemyslim, že by to byl typ soupeře, na kterýho můžeme narazit v lize

mám dát dohromady vesloně? samo bych hrál za širáky

přípravu

Tak Lotysak bohuzel nebude. Sli by jen dva hrači,ostatní mají pořípravu.Mozna je to tak lepsi

už sem psal,že vosy hrát budou

Chtělo by se dohodnout co nejdřív! Jestli bude nějaká cena pro výtěze, kdo bude pískat atd.

Zdar všem! Zajímá mě jak to vypadá se soupeři pro turnaj "O Ukradeného širáka", kolik bude nakonec účastníků, jak dlouhá hrací doba a celkově s organizací?

sakra,tady to ale žije

já, kumys, klapi, rom, tíba

A v jaký sestavě? Byl jenom ten Kumys?

vyhráli sme!

Tak to ja taky nedorazim

od 19:30 a Loděnice je v Podolí

a kde je lodenice a v kolik se zacina?

škoda, vypadá že Kumys půjde, chtělo by to tak dva tři lidi - tentokrát budu hrát s váma

je vidět že nemáš co dělat

Milda: Tak já nakonec nepůjdu...nebudu mít večer čas.
Kdyby náááhodou byl ted někdo na stránkách a náááhodou byl ve Kbelích a nááááhodou měl čas a chut si jít kopnout, tak si jdeme ted od desíti s Kumysem zakopat na školní umělku.
já bych si ani nestěžoval na ty tři týmy