Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V INFORMACÍCH NAJDETE NÁVRH ORGANIZACE TURNAJE, TAK SE NA TO JUKNĚTE. POKUD BUDE MÍT K TOMU NĚJAKÉ POZNÁMKY, TAK JE SDĚLTE...

take bych chtel ctyri tymy a minimalne dvacet minut polocas

Tome, jeste zajisti

full support for the captain (Jack)!!! Tom na Hrad!

jasně, já sem myslel, že by aspon byl turnaj pestřejší a zkusili bychom zvládat rozdílné typy soupeřů ; ale jak cete, MI je to celkem šumák koho zprasím

Hele já nechci nic rozhodovat, ale moje stanoviska jsou dost jasný a z dost jasných důvodů, o kterých se nebudu zbytečně rozepisovat.
Určitě bych, Vláďo, hrál 2x20 minut.
Určitě bych chtěl, aby na turnaji byly čtyři týmy.
Určitě bych nechtěl hrát, Mildo, proti Okounům - protrápených zápasů se snaživejma sráčema jsme si v zimním turnaji sehnali dost.
Takže: sehnal jsem hřiště, dohodl Šimátory, tak prosím někdo další sežeňte jeden kvalitní tým do čtyřky - pátá liga a výš. Byl bych klíďo pro Regent i pro Roosevelt boys, nebo pro kohokoliv kvalitního, kdo nás prověří.
A kluci si, Mildo, zahráli dost v zimním turnaji a že by se o sestavu rvali tak, jak bych si při jejich pozici v týmu představoval, to se říct moc nedá... takže bych hlavně chtěl, aby vykrystalizoval základ týmu a ten se sehrál či postupně sehrával.
Toť názor kapitána.

předběžně jsem ještě říkal Lampičovi, aať se zeptá u těch jejich Roosevelt boys - to je čtyřka nebo pštka.

tak co Míro, co jsou charakterově zač, něco jako ty?
sorry, nedalo mi to, je to jen joke

zkusil sem se zeptat okounů a tak nějak naznačujou že by se jim to líbilo, tak kdyby nikdo jinej nebyl, myslim že by šli

Pokud by ten Regent vyšel, bylo by to fajn - před dvěma roky hráli ještě druhou ligu.
Pokud to nejsou troubové, co se nám tu poperou, pak by to určitě šlo.
Tak co, Míro, co jsou charakterově zač?

případně můžu říct okounům, co vy na to? je to sice mrdkosračka z osmičky, ale aspon by si mohli víc zahrát Zlatan a comp a ostatní by si dali voraz

Jsme pro ještě jednoho soupeře. Rozhodně to přidá na atraktivitě, jen aby to nebyly ale nějaký gumy. Pokud ale nikoho neseženeme do koce tohot týdne dal bych turnájek ve třech.

Dr.: poskus se mi dát do kupy nějak ten seznam co jsem ti tuhle posílal, je to otazká 15minut. Máš největšího pamatováka na tyhle věci.Když nebudeš vědět dej za jméno otazník. Díky!

Kartáč: fotky nejsou a video je příšerný,kdyby nedošla ve video kameře baterka tak jste mohli bbýt slavný.

to Dr.: samozřejmě že zhopeřil:-P
to Míra: Regent, to je nějaký pifko, ne? Když přivezou suda, tak proč ne?

No co se tyce tech souperu.Kdybyste chteli ctyri a nemohli nikoho sehnat,tak mam znami v tymu Regent A.Nyni spadli ze 3.Kdyztak dejte vedet.

Vulgární hotentote!!!!!!!!!!!!!!!! A to si říkáš pedagog???????? Seru?????? To už jsi po vzoru tvého žactva zcikáněl či zhopeřil???????

seru na diskuzi, Pižlo, nemáš prosim nějaký pěkní fotki s koncyku kapeli Flussořy?

tak nechť se tu rozproudí živá diskuze významných širákofunkcionářů, ať to dáme tenhle týden do kupy a neorganizujeme to na poslední chvíli...
brou noc
a co ten poslední tým? já bych mohl tak na 60% sehnat dva jiný týmy.tak mi dejte vědět,jestli někoho máte.