Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

štěpo, vždyť nechodíš ani na tréninky do haly, tak co burcuješ ty venkovní? :o)
Jinak s Rúzveltama bych nepočítal, znám jak Lampic oragnizuje.
Ale nebojte - někoho seženeme, za to dávám svým obrovský přirození do ohně...
Jo a připomínám, pane koučovedoucý, že chyby se nestávají příliš rychlím mišlením, ale to je jendo...chtěl jsem říct, že k 3900 je třeba připočíst ještě 2000 za hřiště - takže počítejme tak s pětiklíštětem...

a co treba od peti to by neslo?Mohli bychom zacit driv se sehravat na nasem domacim hristi

ty máš nějaké chytré období:-) nejde ani tak o to hezky, jako o světlo. Tréninky nemůžou bejt dřív než od šesti až půl sedmý, tzn. až bude světlo aspoň do půl osmý, což bude přesně 9. května :-)

od hezky

od kdy se planujou treninky venku?

zdravím fošnu

když už sme u toho,tak dorazím asi pouze na jeden zápas

ještě jednoho beka a už by to mně osobně stačilo

hele, to ten turnaj budem hrát v šesti lidech? Nikdo jinej nejde? Koukejte se přihlásit, hovada...

moc pěknej příspěvek do diskuse, Mildo, chválím tě:-) jak hluboká myšlenka

pič

Mylí koučovedoucý s platebňý morálkou, Roosevelt boys domlouváme my s brašulem a Lampičem.

Pro včechny širákoplayery - registrační schůze pro jarní sezonu HL se koná 17.3. tj. v pondělí po turnaji.
Uhradit máme 3900 kč - doplatek za turnaj + 2000 záloha za jaro.
Tak jen aby to za některé z nás nedoplácel nějaký nevinný nešťastník s dobrou platebný morálkou - to se týká především pana Aroganta, který senm stejně nechodí, takže mu to bude nutno sdělit orálně...
Při třinácti lidech v týmu by kždý z nás měl zaplatit 350 kč. To je samozřejmě pouze předběžný kalkul...

Pro co jsi? Dotazoval jsem se tě, milý obránče naší svatyně, co ti Roosevelt Boys. Jak to s nimi vypadá???

Jsem pro jen aby se nehrálo ve třech. Rád bych pouze podotkl že Jarda Jágr je totálně mimo formu a netuším jak chce dávat góly pod klacek. Natož mezi nohy a nedej bože k tyčce. Bude rád když se dostanek k "puku", jen aby se tam nemotal jak vítr v bandasce. Gigi Buffon nerad pouští góly.

hrála - rychleji píšu, než myslím...

To už nám do revíru leze nepřátelská škodná, milý Džegře???

Střelče - Já už se domníval, že snad někdo už oslovil ty Roosevelt Boys či Regent, takže ještě chvilku brzdi a nesháněj.
Pižlo, Míro - tak co, hráli by vámi oslovená mužstva, či nikoliv?

Už se fakt moc těším na turnájek, sice budem nerozehraný, bude to začátek přípravy, ale včera už jsem 1,5 h lítal po lese... A má slova platí. Jestli proti nám bude chytat Pižla

to Tomm: vy něco se šimátorem na ten pátek něco plánujete? už dlouho sem si nevožral držku

BTW. všimlli ste si, že čim jsme starší, tím lépe nám funguje obranná hra? když se člověk podívá na ty starší tabulky, tak ty obdržené branky přes dvacet nejsou výjimkou, zatímco i v relativně nepovedeném loňském jaru jsme měli tento ukazatel ze všech nejlepší, třebaže jsme nepostoupili no a ted na podzim branka na utkání - skvělej průměr; co tim chci říct - je vidět, že to je zřejmě ten nejdůležitější prvek našeho zlepšení - souhra mezi střeďákem a obránci, důsledné pokrývání a napadání VŠECH hráčů soupeře - a teď ve čtyřce bude mít ještě větší váhu, páč těžko tam budou týmy, kterým nasázíme bez problémů pět branek v zápase --> takže všichni by měli takhle uvažovat při každém zápase --> hlavně neinkasovat a neplašit ani když třeba budem prohrávat 0:1 na začátku zápasu, pořád je dost času na otočení skore
sem se do toho nějak zamotal, ti inteligentní mě jistě pochopěj, ti druzí nebudou hrát!!! !!! pokud stlačíme průměr obdržených branek pod 1 na zápas, platím každému rundu sterea