Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ale dnes možná pdorazim

já chodim trénovat jinam

okouni už by mě poslali akorát tak do prdele, už maj něco jiného

Naftové motory!!!!

Prešov!!!

Teplice !!!!!

Už mám tak bohužel.SPARTA!!!!

No zkus to jenom nadhodit, at se poptaj, jestli by byl zájem a že jim to kdyžtak zítra večer nebo ve středu ráno potvrdíš.

já mám na výběr ze dvou týmů,ale potřebuji to vědět co nejdříve.

Jinak ten čtvrtý tým se nám nějak nedaří sehnat... Vláďa ted oslovil kolegu Děda a Čuřína (hrajou tušim šestku) - ty daj vědět zítra. Varan už se zatim doufám poptal jednoho kamaráda, co hraje sedmičku, a ty se Ondro taky poptej, ale zatim nic neslibuj - jenom se poptej. No a Mildo ty prosim zjisti, jestli by byli okouni nebo vesloni ochotý dát dohromady tým, kdybysme jim řekli třeba ve čtvrtek. Já zatim ještě zkusim ty Roosevelty. Fakt by to chtělo někoho čtvrtýho...

Kartáč - koukej dorazit! Štěpáne, jak to že sis nevzal věci? A Mildo, začneš už zase chodit? Míro, jestli nikoho neseženeš na fotbal, nechceš taky přijít na trenink?

jak to vypadá s tím posledním týmem.já jenom jestli mám rozhodit sítě a někoho sehnat?

Ja nedorazim urcite nebot nemam sebou veci na fotbal

nazdar, já dnes s tréninkem nevim, rád bych šel, ale od šesti stěhujeme se Štěpou v Úvalech, takže se uvidí, jak to stihneme nebo nestihneme.

o to víc mrzí, že nejdou....

Jinak Mildo Ragent nejsou jako já.Jsou to moc hodní kluci (asi gayové)

Omluvám se za odezvu až teď,ale byl jsem pár dní mimo net.Ale volal jsem to už Tomášovi.Regent jede na soustředění do moravských vinných sklípků a zkoušel jsem ještě Dřevosprint z dvojky,ale ty rozpustili tým.Takže nikoho nemám.

já tam nejsem od bránění,takže se mnou nepočítejte.a stereo taky nepiju

a to je už kurňa výzva!
malá korekce - můj tým mi to má potvrdit, či vyvrátit až zítra ráno