Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

milý - to se z toho...
Mírovi tímto rovněž děkuji za hledačskou aktivitu.
Všem: Čtyři týmy jsou opravdu optimum, více týmů znamená kratší hrací dobu a zbytečnou organizační komplikovanost...

Ještě pro Ondru - pokud ti někdo poví, milí Střelče, že čtyři týmy stačí, nesháněj jich, prosím, pět. Je to to samé, jako když jsme ti na začátku turnaje řekli, abys kolegu z práce s sebou nebral, a tys jej přesto přivedl.
Slovo ne se používá k tomu, abychom vyjádřili, že si nepřejeme či nechceme, aby se něco stalo, k něčemu došlo, něco bylo vykonáno. Také jej můžeme použít jako předponu, po jejímž připojení ke slovu jeho význam negujeme, popíráme.
Pokud tedy sháníme týmy čtyři, NEsháníme jich pět, z čehož vyplývá, že účast více než čtyř týmů je pro nás NEvyhovující, neboť by nám působila organizační obtíže. Pátý tým prostě na hřiště NEbude vpuštěn a hotovo. Rozpis zápasů jsem totiž NEpřipravil pro pět týmů, ale pro čtyři, jak se sám laskavě můžeš přesvědčit v rubrice Informace.
To, jak užívat výrazu ne, tě naučili ještě před nástupem na ZŠ, tak tuto znalost prosím využívej!!!

Ondro a Tome - váš čas lovců soupeřů nadešel, tým od kolegů mi právě sdělil, že se dohromady nedá...

A zapište se už na ten turnaj, ať víme, jaká bude sestava... nejspíš nepůjde Kumbál a Varan to přijde zkusit, protože má pořád problémy s kotníkem, Láďa Jelínek se neozval a na zprávy nereaguje...

Ty si náš...

A pro nadšence!!! Zítra si jdeme s Kumysem a asi i s Varanem zakopat na kbelskou umělku, tak kdyby měl někdo chuť, tak doražte. Ale hlavně s vlastním míčem! Ať si můžeme všichni hezky začutat. Půjdeme asi tak na devátou, páč Kumáč musí pak do práce, bo co.

Bezva jste skvělí, jste báječní. Žádné odvolávání Ondro! Jsme rádi že někdo dorazí...

No tak to necháme zatim takhle - v nejhorším bude pět soupeřů a dáme turnaj o pěti týmech. Ale třeba to ještě jeden z nich nepotvrdí a bude nás akorát... nechme tomu volný průběh a už zatim prosim nikdo nikoho neshánějte :o)
Smrt všemu hmyzu!!!

Jde o tým za který jsem v minulosti hrával.Je to Borek hodinářství (hrají 2.ligu) a dají mi vědět dnes večer.To jen tak pro info.

já už ale jeden mít budu určitěa nic neodvolávám

To je aby jste se nezbláznily a každej na poslední chvíly nesehnal 10 týmů.

Zdar, mám tu informaci od Toma,že je v jednání jedne tým od Lampiče a ještě od Míry.Dnes do večera by mělo být vše jasný.

tak sem sehnal jeden tým a zítra budu vědět ještě o druhým.jeden tým bude složenej z guatemalských ještěrek,z pražskýho pekla a z FCK a druhý by měl být z Hloubětína(ten bude slabší,asi 6.liga).
a když nedorazí nikdo,tak dáme se šimátorama play-off na tři vítězný

za těchhle okolností by mi asi nevadil ani slabší soupeř
- ale koho sehnat takhle na poslední chvíli?

to je naprd, zkuste ještě na někom zapracovat

takže holt jen přátelák s šimátorama

no to je super

psal mi Tomáš Haniak,že nedorazej.prý hraje kbelský áčko i béčko a dali by dohromady dva lidi

jo pižlo,mám novýho pro evo soccera,takže nebudu chodit už ani na zápasy
milý Dr,
tým sem začal shánět až poté,co mi vosy napsali,že nejdou.mohl sem si vybrat mezi dvěma týmy,a poté,když sem začli všichni psát,že nemohou nikoho sehnat,tak jsem to sem o možnosti dvou týmů musel napsat.jinak to budu vědět zítra,tak jeden tým rovnou odvolám.jinak mi je celkem jedno,kolik tam bude týmů,protože stejně dorazím asi pouze na jedno utkání.