Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Kosiy forever

Tak Smolda (ten reálný Arogant) ještě neví a ke své možné anabázi ve Spojeném království se zatím nějak nechce vyjadřovat.

Mé chyby bych nepovažoval za fatální... Nejsem Godzilla. Ačkoliv Milda učitě napíše, že ano

Jo a Jene - dnes byl u mě na praxi Tlamicha - ano, ten...

Teď opět vše musím uvést na pravou míru - říkal jsem, že mi to mají sdělit v úterý ráno, ne v pondělí. Zřejmě to zaniklo v ruchu nedělní oslavy.
Informaci jsem vložil SEM, jakmile mi dali vědět, že se nezúčastní.
Prosté a jednoduché...
Smolda mi zatím neodpovídá, takže zatím nevím co a jak s ním bude, nebo nebude...

grafoToman
Mildo: jsi konzistentní a naprosto rigidní - stejný gay jako na střední

gggggggggggggrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaffffffffffffffooooooooommmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaa

Jinak kritika k panu Dr., zosobněné aroganci se sklony k fatálním chybám: Ty jsi slíbil, že v pondělí budeš vědět, jestli přijdou Dědovci nebo ne. Protože však ani v úterý ráno nebyla na diskusi ani čárka o jejich účasti a navíc Ondra dostal jobovku od těch nespolehlivejch upíchanejch odbarvenců, tak se mu nedivim, že hned začal shánět rovnou dva týmy - abysme byli čtyři. To že jsme hned já i Míra začali shánět na vlastní pěst, je spíš naše chyba než Ondřejova.
Výjimečně se střelce musim zastat

Každopádně sluníčko svítí, týmy máme domluvené čtyři a kdyby jich bylo nakonec pět, tak se podle mě vůbec, ale VUBEC nic neděje - možná by to bylo i lepší.
Svůj skvělý harmonogram musíš přepsat tak jako tak, abychom finální verzi mohli Lampičovcům, Šimátorům a Ondřejovcům nejpozději ve čtvrtek večer odeslat.

Mám dobrou a ještě lepší zprávu: donutil jsem Lampiče, aby prostě nějaký tým sehnal - takže přijede on se dvouma nebo třema kámošema a s torzem týmu z páté ligy. Maj jenom požadavek nehrát od devíti, páč jsou z různých částí Prahy, jenom ne z okolí Kbel. Takže, Ondro: zařid prosim, aby na devátou dorazil ten tým od tebe, protože to nemůžeme chtít po černošickejch. Vláďo, můžeš přepsat ten skvělej harmonogram - 9:00 my proti Ondřejovcům, 10:00 Lampičové proti Šimátorům, pak už to bude podobný, jakos to royepsal...

medvjeda - já sem ale názorově konzistentní, ne? pořád stejně hodnej a příjemnej

Nemilá informace od Mirečka. Borek se nesejde a proto nedorazí. Momentálně jsme traja (my, Kosiy a a tým od Ondřeje).

třeba já...

to by ses divil:-)

vždyť sem si z toho dělal srandu.na máš web přece nikdo nechodí

Co se týče Smoldy, info o něm budu mít až zítra. Uzdravuj se, dej si třeba nějaký perníček

Střelče - to byla jen nadsázka, pokud se tě forma, v níž jsem můj podotek napsal, nějak dotkla, omlouvám se ti.

Tak z Borku mi bohužel dají vědět až zítra.A kdyby náhodou nemohli zkusím se ozvat ještě Queens Park Clubu (3.liga).Tam taky někoho znám.Tedy pokud nebudou moci ti od Ondry.Chápu Ondrovo mírné naštvání.

hele, jak je to se Smoldovou účastí na turnaji, resp. v jarní soutěži? Jede do USA či nejede do USA?

Vida vida, co se za jedno odpoledne všechno nepřihodí. 1A aby toho nebylo málo - mě ten načutlej palec z tréninku bolí a taky pěkně otejká, doufám, že není zlomenej, páč to by bylo ouplně ale ouplně v pejči...

jo a Vláďo,nemluv se mnou jako s blbcem.web navštěvují i cizí lidé,tak to nemusí vědět celý svět
Fošno, to má jako znamenat, že rád koukáš na seriál Tajemství proutěného košíku v anglo-maďarské verzi???