Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

zahlceny - rozhodně ne zahleněny

Já a vztahovačný - nikdy. Všechny mé projevy jsou zahleceny nadsázkou a ironií. Není tedy proč ronit slyzy...
Jo a co Jerry - v jednom utkání bychom mu mohli dát v útoku šanci - při produktivitě Zlatana a Pierreho se na turnaji nejevil tak zle - to platí i o tom, že bychom ho mohli nechat i chvilku zachytat - nebude-li na jaře Smolda k dispozici (ačkoliv si osobně myslím, že setrvá jako správný..... Honza na domácí peci a bude baštit buchtu za buchtou) ,bůhví zda ho nebudeme potřebovat.

Láďa Jelinek mi napsal, že by šel rád, avšak asi nebude moct jít...že se ještě ozve. Takže v brance: Pižla, obrana: Míra, Milda, dolečující se Varanides, záloha: kartáčové, útok: Zlatan, NetoPier, a na dva zápasy Ondra se Štěpánem, přičemž se potkaj jen v jednom.
Soupeři: natuty Kosiy, FC Žalud (jo tak je máme pojmenovat) a třetí soupeř ve hvězdách...bych blil...

To si dělaj prdel, ne? To neexistuje aspon jeden tým, kterej by byl schopnej dorazit, když to slíbí!!!???
Vylámej to z nich co nejdřív, ať máme čas sehnat případnýho soupeře

takže nakonec možná neseženu ani jeden tým.budu to vědět během dneška.
a já zas určitě nebudu na první,pokud bude od 9.00

myslim že náš týmový duch je dostatečně silný, aby ho vítr neodvál. Jinak na PSMF bejvaj myslim do pěti

V sobotu muzu byt pouze na prvni dva zapasy. Potom stehuji sedacku do noveho bytu.

doufám, že nebude takovej vítr i v sobotu, to by s těma Teamgeistama nešlo vůbec hrát

Já bych na svaz klidně i zaskočil, ale tak do tří nemůžu....mohl bych tam být tak na čtvrtou. Do kolika tam, Vláďo, prosim tě bejvaj?

Kdybych věděl Vláďo, že se budeš tak čertit, tak bych nic podobného nepsal. Bylo to taky s nadsázkou... Každopádně se ted oháníš všemi směry. Přijde mi, že z napsanýho bylo zřejmý, že týmy budou čtyři - Lampičovce pojmenuj třeba podle jejich osvíceného vůdce, nebo třeba Žaludi (tak jim říká Lampič)...zkusim to během dne zjistit a pak to hodím sem na diskusi, jo?
Jo a ještě - byl jsi poněkud šťouravý a nepříjemný, tak jsem si nemohl odpoustit reakci. Pokud se to někoho dotklo, omlouvám se

to je

jmenujou se Počernický výběr

Prostě tu máme dnes nějakou vtipnou náladu, že, ty VOKURKO střelecká?

vždyť to jsou kámoši.ale neberte radši nikdo kameru

hele, děláš si doufám prdel s těma NJD... ?

a hraje se za každýho počasí!!!!

Takže kolik těch týmů vlastně bude - čtyři, pět?
Zatím se ty údaje pohybují v poněkud nekonkrétní rovině.
Jo a připomínám - v pondělí je nutno skočit na svaz s potvrzením o uhrazení startovného. Proto si s sebou na turnaj laskavě všichni vezměte nejen kopačky a dresy, ale rovněž i nadité peněženky.
Pracující na návštěvu PSMF (jsou tam od deseti do pěti) asi čas mít nebudou, takže bude nutno, aby se poslíčkem stal někdo ze ctěného širákostudentstva!!!

takže ten můj tým je New Jersey Devils

Tome - ještě mi sděl, jak se ty týmy jmenují, ať jejich názvy mohu zanést do té mé SKVĚLÉ :-)))
tabulky a ať to následně můžete rozeslat.

Tak Smolda hlásí (tohle sloveso jistě dobře znáte Vy, milí čtenáři Sportu), že zatím nic jistého ohledně cesty do ciziny nemá, ale jak se prý něco namane, okamžitě frčí. To mi ale říkal už před rokem a stále je tu... I proto si myslím, že si ho asi Pižlo budeš muset zastřelit, jinak se ho zřejmě nezbavíš...
Žaludi jsou v rozpisu - teď už jen mít toho čvrtého soupeře.