Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Teď už nám tu chybí jen vlastní širácký erotický videochat...
Se mi zdá, že někteří z nás si v práci tak nějak lelkují - zvláště učitelé ve státní službě...
Tak co ty Satani trantani??? Ať už to definitivizuju...

Jasně, příště mi dejte listky do bordelu!!! Zásadně fotky nešířím ... mezi mnou a modelkou včera něco problesklo a nebylo to jen jednou.Otázka je jestli si to jenom nenamlouvám a nebyl to jenom blesk foťáku.

postni to někam

ty vole, takže my ti nadělili striptýz...

jaktože to ještě nemáme v mailu?
Tomm: Satan Tartan je vynikoš

O dárku jsem se zmínil. Dostal jsem poukaz na fotografický kurz dle vlastního výběru, no a já šel na focení aktů. Sice nevím jak se co nastavuje ale mám pěkný fotky nahotinek.

tak jsem trouba a je to 17.04. stačí se kouknout na soupisku.

Tuším že je to 16.04. že? Pokud vím nic nemám a rád dorazím. Jen doufám že mi nebude blbě jako posledně.

pro ty kteří byli před rokem na mých narozkách:
chcete to zopakovat nebo se na to vykašlem?

a co si pižlo dostal za dárek?

Ok, jsem pro. V případě že nebude jasno do 17:00 platí varianta se třemi týmy. Jo?

Ok, takže takhle když nikoho nesežene:
9:30 uš-fc žalud
10:15 fc žalud- kosiy
11:00 uš-kosiy
11:45 fc žalud - uš
12:30 kosiy - fc žalud
13:15 uš - kosiy
a když Míra ten tým dohromady dá, tak podle Vláďova starýho rozpisu s tím, že místo otazníků budou Satan Tartan.
Odešlu obě vezre Jendovi a Lampičovi.

Milda: jako domácí tým máme samozřejmě právo si vybrat nejlepší los

Souhlas když budou 4 je to lepší. Pokud se do 12:30 neozve Míra Hulín odklelp bych navrhovanou variantu, ať máme pokoj. V případě tří týmů bych začal v 9:30. Jo co klíče od školy máte?

Příště budem vybírat startovný :o) Aby nám to zase dva týmy chvíli před turnajem nepásly...

Jinak Míra jde, akorát se nepřihlásil.

Mě se to taky líbí, aktorát jsme už ráno zavolal Mírovi Hulínovi, jestli nedá dohromady Satan Trantu...tak se omlouvám, zrovna to schání. Dá mi vědět do dvanácti, takže kdyžtak oni, nebo ten Pižlův systém? Souhlasíte? Nebo mám co nejdřív Míru odvolat?

Ja jsem take pro. A v kolik se zacina?

a hezky vyčůraně hrajem jen jednou po sobě

DŮLEŽITÉ!!!!! Santa Tranta se nesejde a platí varianta tří týmů tj. 2x15minut, každý s každým dvakrát.Začátek zápasu 9:30.