Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Mildinek | 18.03.2008 16:18
Láďo, ale já nechtěl pobavit Tebe, nýbrž ostatní
Osobní profil Tomm | 18.03.2008 14:59
Jo a díky moc netoPierrovi, že došel na svaz!!! Chybělo málo a mohli jsme začínat zase od osmičky

Ale to už by asi bylo beze mě
Osobní profil Tomm | 18.03.2008 14:57
Já bych byl, jak už Vláďa psal, stoprocentně pro přátelák...nejlépe v pondělí odpo - vyjádřete se co nejdřív, jaký termín preferujete vy, ať to můžem dát nějak dohromady. Protože kdyby chyběli třeba ještě další tři lidi ze základu (plus avizovaný Štěpa), tak se na to můžem rovnou vyprdnout...

širáci gól!!!
Osobní profil Tomm | 18.03.2008 14:55
Hele, Pižlo, cos to kurva na tom turnaji fotil? Samý žaludi a kosiy... tos to z branky nemohl cvaknout líp? K čemu ti byly ty kurzy?

Nejlepší je sotva nohama pletoucí Štěpán a travoltovsky roztančený Miloslav
Osobní profil Dr. | 18.03.2008 13:52
Střelče, pokud by to šlo, tak to zkus dohodnout na pondělní odpoledne (třeba od 16 hodin- tenhle termín jsme zvolili s Tomem jako asi nejoptimálnější, protože bude volno a zároveň už je dlouho vidět, takže si fotbalem nezabijeme celý den).

Mildinku, chtěl bych jen taktně připomenout, že naposledy jsem po někom peníze za odvoz chtěl asi před pěti lety, kdy jsem coby student začátečník opravdu žádný majeteček k dispozici neměl, částka Mildou uváděné výše rozhodně nedosahovala, ba byla o řády nižší, tolik požadoval blahé paměti pouze Špreňa za cestu do Suchdola.

V záporu jsem sice nikdy neskončil, ale Mildova poznámka mě (a teď mi odpusťte tu explicitnost) poněkud SERE, neb jsem účetnictví vždy vedl korektně, tudíž jsem na nikom z vás netrhl ani haléř.

Mildinku, takovýhle humor je podle mě na..., fakt jsi mě nepobavil - chápu sice tvé satirické snažení, nicméně satira má být trefná, aby tedy byla satirou.

Osobní profil střelec | 18.03.2008 12:37
na kdy mám domluvit přátelák s vosama?
Osobní profil Stepa | 18.03.2008 10:45
S pratelaky take souhlasim,ale ten prvni asi nestihnu. Dnes odjizdim do Alp a vracim se v pondeli.
Osobní profil Mildinek | 18.03.2008 10:36
pochybuju, že by byl Láďa nějak déle v mínusu, co mu dlužili hráči na startovném, to se mu obratem vrátilo v taxách 50,- Kč za jednu jízdu na Lhotu na osobu
Osobní profil Pižla | 18.03.2008 10:11
Dr.: díky ale co by širáko záložna jsem posloužil již několikrát a úplný nováček tedy nejsem.Každopádně díky za info. S přáteláky souhlasím.
Osobní profil Kartáč | 18.03.2008 0:47
jsem pro Vláďův návrh - snažil bych se ze všech sil sehnat Úvaláky a Vosy
Osobní profil Dr. | 17.03.2008 16:09
ta informace o tom, kde hrajem, patří až na konec. Omlouvám se za narušení logické struktury textu.
Osobní profil Dr. | 17.03.2008 16:08
Co se týče soupeřů pro přáteláky - termíny zbývají v podstatě už jen dva - tento (jsou Velikonoce, takže by se dalo hrát asi jen v pondělí odpoledne...pokud tedy nehodláte všichni baštit v sobotu a neděli mazance v místě svého bydliště) a příští víkend, neb 5.4. vyrážíme naostro do souboje s CF Fugas - před třemi lety ještě prvoligistou.
9 zápasů hrajeme ve Kbelích, poslední dva na Zákostelní a Proseku.
Zkusme Vosy - vyjednavač Střelec + já brnknu Úvalákům - ti by počítám teď už mohli mít čas a myslím, že by se v klidu dalo hrát i v pondělí večer pod osvětlením jako už několikrát.
Osobní profil Dr. | 17.03.2008 15:45
Petr už tam byl - vše je tedy ok. Pižlo, vítej do týmu Širákozáložny - zatím jsme byli členy jen Střelec a já.
Jako zákládající člen této finanční instituce tě rovnou chci upozornit na mizernou platební morálku pana Aroganta
Nicméně když mu pošleš upomínku a následně obstavíš nějakou tu nemovitost či jeho vozidlo snad ti zaplatí...
Mně startovné jednou dlužil 5 měsíců
Tak si začni pomalu shánět nějaké ty nadupance, kteří se ti o něj postarají
Osobní profil Pižla | 17.03.2008 14:13
Střelec: to je pravda ten gól by si do kasičky určitě nějakou korunku zaslužil. Tedy, pouze v případě že se rozhodneme platit za kiksy. To potom netvím jakou pálku zaplatíš za ten tvůj vlastenec hlavou v zimním poháru? To bude minimálně za 6000Kč a je nanovou sadu dresů!!! Co?
Osobní profil střelec | 17.03.2008 13:55
za ten gol co dostal,by to měl zaplatit sám
Osobní profil Tomm | 17.03.2008 12:43
PIŽLO: Díky moc za správu stránek! Je to fakt super - myslim tu kolonku pokladna. Jo a díky taky za to, že jsi zasponzoroval těch 3900, snad ti to všichni donesou co nejdříve, já hned dneska na trénink. Jsi prostě širák tělem i duší!!!!
Osobní profil Tomm | 17.03.2008 12:40
Doufám, že na svazu už je Peťa Kučera - peníze dostal, adresu taky, doporučení má v kapse, takže by to snad mělo bejt v pohodě...
Osobní profil střelec | 17.03.2008 12:34
tak už ste se dohodli,kdo půjde na svaz
Osobní profil Kartáč | 17.03.2008 11:16
neslyšim to rád a ptám se do prdele PROČ?
Osobní profil střelec | 16.03.2008 21:39

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery