Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

a zítra asi dorazím,ale ještě to upřesním

vosy prý už začínají tento víkend,takže nemohou

Pižlo, Smolda zřejmě opět nedorazí, tak si plivni do rukavic - čtvrtoligová scéna se před tebou pomalu otevírá...

takže se to koná... uf.

Doplňuji, že Kumbal jde, tedy přesněji jede. Vona ta starší generace tomu internetu moc nedá. Graham Bell je holt Graham Bell...

Hlásim, že ve středu na přátelák jdu,jelikož mám ale školu do 18:15, tak dorazim asi těsně před začátkem.

ad zápas: já vůbec nevím, nemůžu nic slíbit *- nějakej den mám jet na moravu a nevim jestli to bude zrovna středa nebo ne

Jene:Pravdu díš, však hlavně piš, ať to zčerstva sesmolíš a mě k opravě doručíš.
Starší z rodu H. má pravdu, tak se zapisujte...
Ondro, ty zkus prosím kontaktovat Haniaka ohledn+ě případného přáteláku o nastávajícím víkendu.

kurňa gejové, co je s váma, kdy se už konečně dopřihlásej včichni na ten přátelák? co Dědek, Smolda, Kůča, Láďa Jelínek, Milda?

ve středu to mám tak 50 na 50,dám vědět ve středu ráno

Tomm: máš tam dobrou fotku, vypadš jak kříženec teletubies a B. Škrlový.

Zdravim všechny Širáky
a gratuluju k úspěšnýmu zapsání do další sezóny, i když to byla asi fuška. Doufám, že vás uvidim zas někdy v akci.
Tatrovka už je taky připrvena a sedmá liga nás už čeká, aspoň doufám, tak
ŠIRÁCI GÓL, ŠIRÁCI GÓL, ...

Vy jste snad na netu přilepený od rána do večera. Přihlášku na přátelák jsme odstranil z důvodu dvojího zobrazení a během 5minut vložil novou a už to mám na stole.

Pižlo, prosím, teď se vykašli na anketu ohledně pískání a zas tam šoupni kolonku ohledně přáteláku, ať víme, kolik nás půjde, ať se v pondělí nezjistí, že nikdo nejde. Díky
A ještě jednou připomínám - trénink v pondělí není, pěknou pomlázku

na ten poker sem se díval,ale na psmf o tom skoro nic není,takže mi pošli ty letáky.marek tam naštěstí nebude,tak je oškubu

Už je to tam, směle se hlašte! To je mi líto mirečku. Tome to sedí jen si ořízni svou krásnou fotku, ať se zobrazuje celá. Jsem zvědav co mi pošleš pro ondru.

Všechny zdravím.Na ten přátelák bohužel nemohu.Včera na strahovský jsem si udělal něco s kolenem a nemohu chodit.A pokud by se dalo náhodou dohromady,tak mám bohužel mistrák ve strahovský lize.Moc se omlouvám.

A našel jsem výborný fotky do Ondřejova profilu - těš se!!!! Pižlo, pošlu ti je, tak mu je tam časem nějak nastav

Jo a koukněte se na soupisku - mám tam novej popisek

Ti z vás, kteří se budou přáteláku zúčastnit, nechť si nezapomenou peněženky, je to na pražačce, tudíž to bude něco stát...