Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Kurtáč - nemyslel Láďa spíš popis střelce?
Tak jsem byl na tom vyšetření a situace se má tak,že mi vytáhl 40ml vody a diagnoza je taková:buď mám hodně pohmožděný meniskus nebo ho má prasklý a to znamená operaci (a konec mé bohaté kariéry
).Jdu k němu v pondělí,takže se tam rozhodne.Jinak gratuluji k výhře.Mějte se. 
cože? ty neumíš číst? Kůča dva fíkusy, já taky - znamená, kolik že jsem umístil fíkusů? Vláďo, to je první třída. když píšeš "podle svých (tedy mých) slov", tak cituj správně
vskutku neotřelé hodnocení zápasu, který dopadl 7-1, a jeho hvězdy, která podle svých slov zaznamenala minimálně pět gólů...

Kůča dva fíkusy, já taky, Ondřej 27 hovadin a 41 píčovin + nějaký haluze do brány mu taky spadly, góla si nakonec dali všichni až na dědka, kterej ale hrál taky dobře
jak to dopadlo?
Kdyby bylo zle, taky mám vůz k dispozici...

Důležité!!! Pro pohodlné účastníky dnešního zájezdu důježítá informace. Kumbál jede vozem a sraz je v 18:15 u Hazinů pře domem. Rozvoz až do domu zajišťuje společnost Kubalík a syn.
pro vyvolené,kteří byli před rokem na narozkách:
co se týče oslavy mých narozenin,tak to vidím bledě,protože se nebude moct sedět na zahradě(momentálně rozhrabaná),takže jedině by se venku pouze grilovalo a sedělo by se v bytě
tak já jdu na 100%
cože? dědek byl na stránkách a přihlásil se na zápas? Nebo je to práce admina?

Pro účastníky přáteláku - na Pražačce buďte prosím deset minut před sedmou.
Jel bych autem, tak se hlaste, kdo by měl zájem o svezení...
Míro- Jak říká Jan, počkej si na vyšetření a uvidíš, oteklé a nehybné to může být z řady důvodů - já sám vyzkoušel minimálně tři. Takže v klídku...
Jene - Co je to za argument, "nemáš na to věk"? Mě se to poprvé stalo, když jsem byl o něco mladší než Míra dnes. To je jako člověk v sedmadvaceti nějaká zvětralina hodná zranění, která je však pětiletku předtím nezranitelným fenoménem???!!! To je mi nějaké flanelokošilaté pojetí lidského věku
.
Když jsi prozřetelností vyvolen, jako že pan M. jistě je, tak se ti prostě nestane nic nikdy, nejsi-li však miláčkem osudu, pak tě pohroma potká, ani nevíš jak.
Mediku...

Míro: hm to je pěkný. Jsi už třetí - ještě Víťa. Ale ty na to ještě nemáš věk, tak držim palce, ať ti to daj dokupy, resp. ať neni co do kupy dávat a ať se to srovná. Jinak se všema se těšim zejtra. Jestli by nás mělo být míň (kdyby nešel Milda a Ondra), tak jsem asi pro Jerryho, ale zase je to poslední nebo předposlední ostrá příprava, tak bych to bral jako nouzovku. I když na turnaji se nejevil zle. Mimochodem, co je se Zlatanem, nějak má problémy se životosprávou, hošek, ne?
Dr.-Díky za optimismus.Asi víš o čem mluvíš.Já vidím vždy hlavně to nejhorší,ale uvidíme.Snad to nebude tak hrozný.Každopádně je to už týden a pořád stejný.Ve čtvrtek jdu ke známému do Motola na vyšetření,takže tam se rozhodne.
Ale rozhodně nejsem nejlepší,to mě přivádí do rozpaků.
Jinak zítra držím palce.Jo a co Jerry, nenecháme ho přidat další minutky do položky Odkopáno za UŠ.
Zkušený kolenář Mírovi - jen klídek, nejdřív z toho máš obavu,ale pak ti to rychle doktorstvo napraví, aby sis to mohl ještě zranit jednou, dvakrát, třikrát...

Dr: vem mi prosím zítra na přátelák potřebné proprietky k pískání (karty, píšťalku, zápisy). Díky !
kua, sem myslel, že nás Dědovci zvou...
Nu což, Láďovi napíšu a jinak nás je už docela dost...pohoda.
Koho na přátelák na sobotu? Úvalští?
Jo a mimochodem náš nejlepší hráč je asi zraněnej a to dlouhodobě: Mírovo koleno nevypadá vůbec dobře, bojí se, že to bude do konce sezony.
Ale nehoňme zajíce, když brod je ještě daleko, nebo jak se to říká
V tomto týdnu jde na vyšetření, tak uvidíme.účastnit

Míra - vole komu si zas dával kolínko do xichtu, že to máš tak zrasený?