Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

No a ještě něco na pěknou oslavnou noc - zhruba v duchu písně, kterou uslyšíte, jsme se včera mohli cítit

http://www.youtube.com/watch?v=6vMBIOd3Kqs
Jo a ještě něco k tvému článku, Pižlo - ti včerejší soupeři v minulém roce hráli třetí ligu...

Jinak zde holt budu jen přičinlivým korektorem.

Mílý Pižlo, vzhledem k tomu, že se přece jen možná v příštím roce ke kopání vrátím, bych Tě chtěl požádat, abys mi v nastelém intermezzu tu a tam ponechal prostor pro nějaké to pisatelské přicmrndnutí, uznáš-li to za vhodné. Jinak tvůj reportážní zápal chválím, neb tvá pisatelská kvalita kráčí ve stopách Dantových - v klidu bys mohl obohacovat Ondru články ve Sportu. Tvé latinictví bylo mi rovněž zjevem překvapivým, však o to více jej oceňuji. Jen to s tím souložením tak nějak nepochopuji...

já teda nevim, střelče, ale já bych v zájmu dobrých vztahů v týmu svůj nick odevzdal, resp. bych jej alespoň změnil na (po)střel(en)ec nebo tak něco. Původní odevzdat Štěpkovi. Jinak myslim, že to bylo dnes velmi dobrý, po dlouhý době se trefil i Milda a vůbec... prostě hezká premiéra ve čtyřce. Jen se hezky držet při zemi, žádný rypáčky nahoru, mezi týmama v jedný soutěži bejvaj často velký rozdíly, takže pořád nevíme, co čekat. Mmch. ne, že bych jim to přál, ale s Vosama to nevypadalo dobře... Abychom se s nima fakt na podzim nepotkali. Nebo abychom je neminuli :-P

Je to divný ale musím s tebou souhlasit "střelče". Mimichodem asi ti Štěpka sebere nick.

ale jinak před výkonem štěpána a ládi klobouk dolů

ach jo,tak už před zápasem sem měl pravdu.moc sem si nezahrál.zato pan Holý tam lítá jak pošuk a dá si klidně 5 golů.asi taky začnu víc běhat.ale když mě chytaj ty křeče.

tak to když jde láďa,tak to nejdu.nebudu dělat třetího útočníka.to budu radši šetřit síly na zítřejší zápas v šestajovicích.rád bych vydržel aspoň do poločasu a nerad bych se klepal jako pižla ve spacáku,když ho berou křeče

Jo a sorry za ty chyby, od tý doby, co učim, tak už v soukromým žyvotje neumym psát.... Asi to začnu dělat jako Mildi, budu si hrát na změnu písmenek ve většině slov a budu dělat, že z toho mám prdel - pak se ty chyby ztratěj

Hele, kundové, mám horkou novinku, přímo žhavou... Zítra jde na zápas i Láďa Jelínek, tak ať se můžete těšit na perfektní souhru. Jo a naši čekatelé na základní sestavu, nechť se obrní trpělivostí - v útoku budou hrát asi hlavně Ondra, Štěpa a Láďa, čtvrté místo zbyde pro vás pro oba....snad vás to moc neodradí (hlavně Peťu, kterej má v poslední době neuvěřitelnou formu). Určitě bude dost času a prostoru, abyste ukázali, co ve vás dřímá...

tak já vám sem v neděli zase napíšu veselou historku z pralesní ligy

ožilo to tu agroprojevy

vi čůráki

tady je to nějaký scíplý

jo a homotomme, píšeš už jak Vláďa, máš tam dvje pravopyzní chibi...

a nikdo víc už teda nejde, jo? takže hrajem bez střídání?

To neni hlína, to je bláto!

Teda přátelé, takhle jsem se na diskusi ještě nenasmál!!!

Nestydím v práci je nosím ale v bráně bych si pak nerad otíral posraný prsty o tyčku.

Pižlo, ty vole, ty jsi Ota Pavel II.