Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

já vim, že to už neni aktuální, ale co má, prosím tě, Ondro, znamenat ta věta "To sem zvědavej jak zvládne půl gol."?
Mmch. to nás jde na trénink tak málo? do pytle, to vás už omrzelo přihlašování?

Pozor jedná se pouze o oficiálně nastoupivší hráče s registrací a pouze ligové mače, ne zimní poháry a různé turnaje.

Máme tu novou anketu, výsledek se dozvíte až na základě článku který bude obsahovat jména hráčů kteří za nás nastoupili v ligových mačích od počátku 8 ligy.
Úspěšně tipující dostanovu cenu v podobě lahodné tatranky nebo chlazeného pivečka.

to sem zvědavej jak zvládne půl gol.kdybych byl na hřišti aspoň polovinu času co láďa,tak těch bodů mám taky dost.ale co se dá dělat.příjde si po půl roce a vyšoupne mě ze sestavy.a to se chystá na návrat brušťa.budu muset asi přidat.ach jo.

Co Milda, co Varan?! Zase něco v tom stylu: "Já to vole vim, že du, ale co ostatní????!!!!"
Jinak Láďa Jelínek určitě nejde, avizoval to už minulou sobotu... snad půjde zase ten další víkend.
Varuji a upozorňuji před tím, co už bylo minimálně jednou řečeno.... soupeř bude určitě mnohem silnější než Fugas.Navíc budeme mít v hlavách vítězství 9:1 a podvědomě budem trošku podceňovat, tak pozor na to!!! Jak jsem říkal - nepřijde Láďa, kterej si minule připsal šest kanadských bodů, což bude další důležitý faktor. Snad se nám bude dále střelecky dařit, Štěpa dá aspon polovinu gólů co minule a všechno bude v cajku....

Ondro, předběžně slibuji účast. Ve firmě plánujeme kompletní reinstalaci všech PC a serveru, tak mi to snad nevýjde na ten tvůj slavnostní víkend.

chtěl bych milému širáctvu na tomto místě připomenout, že vzhledem k barevnosti soupeře bude vhodné na zápas si s sebou přinést rozlišováky -Zlataneeeee!!!!!
dále bych si vás dovolil nabádat k tomu, aby si ti z vás, kteří mají odpor k alkoholu, na zápas s sebou přinesli rovněž roušky či různé plynové masky, neb soupeři jsou jím namacerováni více než důkladně, a jejich ústa jsou tak zdrojem zápachů vskutku rozličných...

Tak to si snad někdy udělám čas :-P Hlavně to neaplikuj za širáx :-)

si dám před zápasem dvě rychlý a to uvidíte výkon

a to nebude oslava? v tý hospodě? se tam nezmrskáš?

právě že oslava nebude,zvu vás akorát do hospody na šestajovický hřiště

ta oslava jako dvacátýho? to jsem pryč :-(

Ondro, tak mam takovej pocit, že tu vaší pralesní soutěž (obutý proti zutejm) bereš vážnějc než Širáky. A Diončevič je ti fakt podobnej, tu fotku by sis tam měl dát:-D

jo a lidi,místo oslavy narozenin vás zvu na utkání šestajovic proti někomu.hrálo by se v neděli za 14 dní od 16.30.hospoda je na hřišti.
PS:pižlo doraž aspoň ty,už to slibuješ asi rok

ne díky,nechci

Kdybych věděl, že je to hádanka a měl hledat xichty, který jsou podobný Širákům, tak hlásím, že Zoran Varvodić je celej Varan...včetně jména(skoro) Začíná na Var a nerad přihrává

Diončeviče sakra !

Ondro nechceš do profilu hodit fotku Čedomira Doinčaviče ?

Jo ,jo ale na jednu třetinu z nich si vzpomínám. Hlavně "Lupča" Markovski vypadá jak dementní Jarda Jágr.

Dědek se na montyjacka přihlásí, ale na zápas to néééé