Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Jenom opozorňuju, že sám pískat nejdu, tak se někdo co nejdřív přihlašte.

jako nevím za kolik hráčů hraješ,ale určitě běháš min. za dva,včetně mě

Tak to v tom případě budu muset hrát za tři. Né jako minule za čtvrt hráče

no a to já taky nevím jestli budu moct utéct z práce

Na zápas jsem se zatim napsal, ale ještě nevim, jestli budu moct přijít. Sval mě tahá každým dnem méně, ale pustila se do mě nějaká bacil :o) Já mít plnou nos a bolest v dutina ústní i krční. Dýchání stát za hovno.
Jo a Láďa Jelínek o vejkend nejde. Takže když nepůjde Kumbál, Kartáč, Míra, Láďa a mě skolí imbacil, tak to bude docela zajímavé...Obrana: Milda, Varan, záloha: Štěpán, útok: Ondřej, Zlá´ta, Peťa :o)

Mimichodem nezapomeňte na nedělní pískání. Myslím že se přihlásil Peťa Kučera ale hledá se ještě jeden k němu do party !!!!!

Jo, jo v úterý venku.

Trenink je tedy v uterý?

Se mi, Jene, zdá, že tvá hogofogo germánská ústní dutina nějak zapomněla na bytostně české, pro tebe rodné a původní výrazy, ti tu chybí v profilu už jen něco placatého s kšiltem vkusně přežehleným a byl bys, bratře, přesnej... To jsou snad nějaké inovativní prvky??? Druhá vlna Vybíralova útoku??? To bude malý H. rovněž suckofuckovat na všechny strany a označovat strýčky jako nigazz, skautíky jako gangstazz a holčičky na pískovišti jako bičizz???

Vzpamatuj se, dokud je čas. Tohle je k pláči...
Milý Tome, to buď rád, že jsi stále ještě na základce, a že do tebe nikdo nefutruje decky plné absintu jako se mi to stalo po maturitním plese (odhadem ve mně zas jistě skončilo něco mezi deseti a patnácti panáčky - teď už je složité někomu ze studentů vysvětlovat, že jsem v podstatě abstinent - spíš už jen absinent), to jsem opravdu už byl k výkonu práce neschopen. Ale na druhou stranu, já to mám jednou za rok, tak se to dá vydržet... Myslím však, že v když léčbu zvládl Hóóóónza Berger, tak ji případně Kumbal a kol. zvládne taky

:-D chá chá!!

Dneska se mi učilo opravdu bezvadně... mototrest mě zlákal až do tří, pár hodin jsem si schrupnul a vyrazil za dětmi...bylo to peklo!!! Měli bychom v týmu zavést nějaký program směřující k prevenci sklonů k alkoholismu, jinak se nám mančaft asi časem rozpadne...

Mt. T-Jack foreva!

to střelec: už to chápu, šlo o Štěpu - jasně. Přesto teda tvoje čeština docela sucks...
to Pižla: chápu, ale mělo by to styl:-)

Ja jeste nevim jestli dnes dorazim,dam vedet odpoledne podle zdravotniho stavu Alci.

Kartáč: už mě to napadlo, s tím MJackem ale na úvodní stránce se zobrazuje pouze nejbližší akce, takže by to vyznělo do stracena a třeba já se nechávám zlákat do MJacka až po fotbale.

tomáš nebo kdo psal,že by bylo dobrý,kdyby dal polovinu golů co minule.a protože jich bylo 5,tak si to spočítej,kartáči

doufám, že nejede chudák na nějakou příšernou dovolenou na druhej konec světa! to bych mu nepřál :-P

hele, co je se šikym? proč následující tři tréninky nejde?

mmch. nechtěl bys, Pižlo, přidat vždycky ještě na pondělí akcičku Montyjack od 22:00 - ???, kam bychom se také normálně hlásili?
nedržkuj a pískej