Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

střelec - to budou natržený nějaký vlákna ne? to by mohl stačit tak dva týdny klid, to sem měl taky

Ondro fakt máš ten sval přetrženej? Na jak dlouho máš klid?

Uvidím jak mi bude, ale zatím jsem trochu nachlazený. Pokusím se zítra přijít, ale z posledních zkušeností to nebudu lámat přes koleno. Omlouvám se. tomáš

čau lidi,tak sem byl dneska u doktora s tou nohou a moc vás nepotěším.mám přetržený zadní stehení sval a pravděpodobně ME v Rakousku a Švýcarsku nestihnu.ale Kůča je ve formě,tak chybět moc nebudu

Tak nám Honzo prozraď zážitky z cesty. Nudu si prý nezažil!

nevim, můžu zkusit Danka

Tak se hlašte a sežeňte ještě nějaké posily.

Zatím to s tréninkem nevypadá moc dobře, jsou přihlášeni pouze tři fotbalisté!!!

Jo, omlouvám se ale zítra na treňajs nedorazím.

Méďa: karta tam je, jukni se na druhé kolo-karty domacích. Co pak se honzíkovi přihodilo?

Mí milí,
děkuji ještě jednou za Váš včerejší příkladně hrdinný výkon.
Ohledně komentáře sudích pojednávajícího o našem minulém mači nelze již doplnit nic jiného než mé oblíbené stanovisko avarského náčelníka z chvalně známé dětské knížky Hrdina Nik, které zní prostě: Orel much nelapá. Jiný můj oblíbený spis, tentokrát Waltariho bestseller Egypťan Sinuhet, nám pak poskytuje další moudro jiného mocného muže dávnověku, které zní: Je to jen bzučení mouchy v mých uších.
Nicméně nemohu nezmínit, že (i přes stávající stoický klid, jímž jsem nyní naplněn) pokud dostane Štěpán kvůli onomu individuu v průběhu jara disciplinární trest - tj. stop třeba jen na jediný zápasínečínečíček - osobně se postavím v čelo trestných oddílů, které vyhladí to hadí plémě do šestého kolena, prodá jejich otroky, znásilní jejich psy, ženy a bratry a vůbec učiní vše proto, aby již titot křivopřísežníci spokojeně nebloumali luhy hanspaulskými jako doposud!!!
Váš psychicky nedostatečný koučovedoucí

kde se to dá přečíst? Já koukala na stránky Hanspaulky - takový ty zeleno žlutý a tam Štěpa tu kartu nemá napsanou.
Zeptejte se Honzy, jak cestoval do Dojčlandu...až přijede...

Jj, souhlasím! Jak už jsme napsal v předchozím článku dobrej matroš! Ten komentář totiž vůbec nechápu a na 100% mysle Vláďu ale pokud vím tem mu jeno řekl aby se radši vyměnili protože z toho druhého to táhne jak za sudu. A taky pěkně táhlo! Mimochodem ty rozhodčí hrajou 8.ligu.

Jinak díky všem za super výkon včera. Bylo to upracovaný a bolelo to (někdy zabolely i oči), ale dva bodíky se počítaj!!!

Tyjo, tak ten komentář je hustej.... Asi myslel Vláďu

fakt

Četli jste komentař našeho minulého zápasu s Itálií? Ten rozhodčí byl fakd debil

Zeytra jdu prvnje fandüt, tak se koukeyte nejak dat dokopü, abych nechodil zbitetschnyä, Hooligan

To je škoda Zláťo, zrovinka by sis asi docela kopnul.
abychom nedopadli jak arse-anal .(