Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ta věta beztak nedává moc smysl, že by Vláďova údajná labilita měla vliv na to, že máme mírnou herní převahu, to fakt ne! Je to nějakej psychotik nemocnej... Tohle přece nemůže nikdo normální myslet vážně.

Míro - odhadls to správně, byl jsem to vskutku já, vždy psychicky labilní a nevyrovnaný. Ostatní ti nezaujatě jistě odvypráví jiní.

všimli jste si,že se poslední zápas hraje ve čtvrtek

Prosím vás co se dělo na posledním zápase,četl jsem komentář v týdeníku:"Utkání úrovně 7.-8. ligy! Ukradení širáci měli více ze hry, ale to jen díky tomu že měli hodně hráčů na střídání a psychicky labilního fanouška nebo vedoucího týmu. Takoví lidé na fotbal nepatří!!!!!!".Nebyl to náhodu Dr. Novák?Jinak jsem to počítal a mohl bych vám možná pomoci v posledních 3 zápasech,abych mohl říct,že jsem se o ten postup taky zasloužil a byl pozván na rozlučku,ale je to zatím ve hvězdách.Jinak gratuluji k vítězství.Mám z vás radost buzničky.

Jsem tedy proti i když zrovna Tomáš je naprosto v pohodě a zapadl by bez potíží. Myslím že je nás dost a zbytečně panikaříme a hlavně já se dostávám do správného gólmanského věku. Do teď jsem byl jako junior, mladej a nezkušenej. Po třicítce to budete čučet.

K nákupu posil jsem se nevyjádřil, páč jsme v práci! Tzn. že nesedím furt na netu.Co se týká nákupu, tak jakožto pokladník a samozvaný Ivánek Horníků, tak vás musím informovat že na nákupy nejsou peníze a budem si muset vystačit s odchovanci.

tak prej by se ještě dostavil Danek, ale jak vidim, i Štěpa už to zabalil
Tak půjdem aspoň na pivo, ne?

Pižlo, proč se nevyjádříš k nákupu posil?

No tak to to tu pěkně vypadá - zase jsme na čele, tak to by snad za jeden trénink týdně, na jehož termínu se dohodnete, stálo

Ondro - Standardní džouk osmadvacetiletého muže, jak neobvyklé...

Operaci posily bych teď fakt neřešil, myslím, že je vás dost - příště už zase bude hrát Honza, Kumbal, možná i Láďa. Kůča chytil šanci za pačesy, tak proč mu nedat více prostoru, a jak už jsem zmínil, Štěpán střídat nepotřebuje... Navíc co kdyby ten Tomáš při každodenním styku chytil od Ondry TU jeho chorobu, to bychom si moc nepomohli

A Ondra se nám stejně za dva týdny ze sanatoria od Chocholouška vrátí, tak myslím, že to opravdu nemá teď smysl řešit.
Samozřejmě jde jen o můj názor, který nikomu nevnucuji.

mám to zakázaný od doktora

já nemůžu asi nikdy

To se nám to pěkně rozjelo. Já nemůžeu jen tohle úterý. Jinak je mi to šumák! Po-Pá od 18:45 můžu bejt na hřišti.

kdo z ostatních nemůže jen tohle úterý a kdo celkově? Vím, že Varan a Kůča NetoPierre nemůžou v úterý nikdy

Já můžu téměř každé úterý ostatní dny bych chodil tak jednou za 14 dní

jo a malá oprava a omluva: na zápase nebyl ještě Zláťa - to jsem si nevšiml. Myslel jsem, že byl.

co teda ten trénink? to bychom měli začít řešit jako první. Tohle je děs - sedm lidí nemůže. Pižlo, nechceš přidat anketu na to, kdy se komu hodí trénink nebo tak něco? Já osobně bych v čase 18:30- 20:00 mohl v pondělí a ve středu. Úterý zvládám, ale ne vždy.
Případné posílení týmu bych řešil až po zápase, registračka se dá udělat až do pondělí a bude platit až na přespříští zápas, takže na tenhle zápas je to stejně irelevantní.

Mildo nevim, jestli vám dám za pravdu, kdyby se snad nedejbože ještě někdo z klíčových hráčů zranil, je třeba o někom ještě uvažovat, ale vždyť jsme na tomhle zápase vlastně chyběli jen já a Cumbitch. Nechci brát další lidi už z toho důvodu, že je mi už takhle nepříjemný říkat někomu, ať sedí. A když vidim Ondřeje, jak se na střídačce klepe na hraní jak ratlík a cejtí se málo vytěžovanej, tak fakt nevim, jestli je tohle ta pravá cesta. Nehledě na to, že Tomáš je (skvělej) útočník, jeho herní styl by se nám hodil v útoku, ale ne v obraně, hraje úplně jinak, než jsme zvyklí a nemyslím si, že by to mělo smysl. To bych radši o krátkodobou výpomoc poprosil Šikyho, to je klasickej defenzor, co se týká tvrdosti, byla by to skutečná náhrada za Mírečka. Navíc s náma trénuje už dost dlouho na to, aby věděl, co hrajem a jak. Ale jak říkám, to mluvím už o případném řešení problému, kdyby se měl ještě někdo zranit.
Jinak jestli je v celym týmu nálada zvýšit počet hráčů na všech postech a přiostřit tak konkurenční boj o základní sestavu, odhlasuju vám Tomáše jako dalšího útočníka hned, jsem o jeho kvalitách přesvědčenej a sedí mi i lidsky. Ale tak nějak mám z posledních debat v týmu pocit, že o tohle moc lidí nestojí.

Koukám,že dnešní trénink asi nebude. Tři lidi to je opravdu velká účast. Já myslel,že se to všem hodí,když je to daný na úterý.Možná je to pouze vyjimečný stav

ondra: až teď, kdyžs to napsal.