Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil střelec | 23.04.2008 12:25
pižlo,právě že striptýz bude.budeš se muset někde slíknout a vybrat tu ticku
Osobní profil střelec | 23.04.2008 12:23
já se hlásím
Osobní profil Mildinek | 23.04.2008 12:11
dnes je uplně volná tělocvična, nechcete jít hrát?
Osobní profil Pižla | 23.04.2008 11:18
VTIP: Včera večer jsme s ženou vedli trochu hlubší rozhovor o různých životních situacích. Přišla řeč i na eutanázii. K tomuto citlivému tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal:"Nechci aby jsi mě nechala žít v takovém stavu, kdy bych byl závislý na přístrojích a živený tekutou stravou z nějaké flašky. Kdybys mě někdy takhle viděla, vypni ty mašiny co mě drží naživu." Ona vstala, vypnula televizi, počítač i ledničku a vylila mi pivo do záchodu ...
No není blbá !??
Osobní profil Pižla | 23.04.2008 11:09
Děkuji střelče že si nakousnul stav pokladny. Striptýz nebude! Naopak litránek ještě zbývá dodat. 155 kč má přeplatek Kartáč, tzn. že příště bude platit méně o 155! Dva litránky se budou platit ještě za ZŠ Albrechtická. Tzn. že litránek se musí dodat. V rozpočtu bylo počítáno i se Smoldou a ten nechodí (tj. -500) zapalceno ještě nemá Láďa J. tj. dalších 500. Potom musím ještě skásnout Mirečka alespoň o 250 za zinmí turnaj.
Osobní profil střelec | 23.04.2008 10:18
koukám,že sme 1100 v plusu,to by mohl být nějakej striptýz
Osobní profil střelec | 23.04.2008 10:16
já sem pro,stejně goly už nedávám
Osobní profil Kartáč | 23.04.2008 9:11
a co střelci? za každej gól jedna zelená?
Osobní profil Kartáč | 23.04.2008 9:10
http://tydenik.psmf.cz/hl/4/c/ Tom hvězda zápasu, ty dixni, co nás pískali první kola, tam nikoho nedali. Co takhle, kdyby hvězda zápasu vždycky platila rundu po tréninku? :-P
Osobní profil Pižla | 22.04.2008 18:14
Pěkná pohádka a teď tu o Jeníčkovi a Mařence.
Osobní profil Kartáč | 22.04.2008 17:51
to jo, tfuj. Taky opravuju slohovky, teď jsem právě doopravil popis zpěvačky Beyoncé - tfui. Právě mi končej konzultačky, tak jdu domů
Osobní profil Dr. | 22.04.2008 17:46
Jene - Relaxace od pracovního procesu...
Desítky maturitních slohů za mnou, desítky přede mnou, množstí vědy kolem. Do té hospody bych rád zašel, ale časově to vidím až na příští týden - nutno makat.

Vskutku zdařilá anbáze zvící švejkovských kvalit - madchen fur ficken - das ist gross spass (či tak nějak...)
Osobní profil Kartáč | 22.04.2008 17:10
Není to asi vychloubání, když řeknu, že jsem cítil značnou jazykovou převahu, ten hošík mohl mít IQ tak 75, tedy i moje mizerná slovní zásoba nejspíše předčila tu jeho. Nakonec jsme si porozuměli, on když zjistil, že jsem z Čech (podruhé jsem se trochu bál), začal říkat, že "in Češien sind gute Mädšen zum Ficken" a že jich hodně vofickoval už v někde v Amstelu, tedy kdesi v Hollandu či co v nějakym hostelu - tedy bordelu nejspíše. Nakonec si se mnou po černošsku bratrsky podal ruku a popřál mi úspěch v turnaji v Braunschweigu. Jeho kolega se ještě chvilku pozdržel a povídal mi, kterak hraje za Braunschweig americký fotbal a jak rád papá. No, dorazil jsem do Helmstedtu, tam mě vyzvedl Bastian s Caro a s Chrisem a jelo se nach Brunswick. Tam se ještě do čtyř popíjelo a od rána se hrálo. Turnaj se našim týmům moc nepovedl, nejlepší bylo "béčko" na devátém místě, my byli jedenáctí, "céčko" poskládané z mladých pušek a puškinů skončilo někde kolem šestnáctého místa. Do rána se popíjelo i druhý den a v neděli navečer byl čas mazat domů. Cesta domů byla už v poklidu, prokecal jsem jí s Němcem Berndem, kterej pracuje pro pobočku Volkswagenu v Bratislavě a sympatickou Slovenkou Magdalénou. No a to je vše. Jsem zdráf doma. No, nakonec to tak krátký neni, že bych ten začátek smazal? No nesmažu, sorry.
Osobní profil Kartáč | 22.04.2008 17:10
Bylo na něm sice na venkovním displeji napsáno Köln Hbf (tzn. Hauptbahnhof - tedy hlavní nádraží), vevnitř na displeji svítilo Braunschweig Hbf, ale jelo se pouze a právě do Helmstedtu. No nic, zábavné. Ve vlaku jsem jel já a asi stovka ožralých fanoušků 1. FC Magdeburg, kteří naštěstí slavili výhru a byli tedy krotcí a veselí. Jinak jsou prý vyhlášení svou agresivitou, kterou prý nejčastěji odnášejí nevinní kolemjdoucí Fanoušci ozdobili celý vlak toaleťákem (naštěstí nepoužitým) a nakonec si mě přeci jen všimli. K mé nevelké radosti to byl ten největší a nejpotetovanější krasavec zvíci průměrně vykrmeného zlobra. Ten nejdříve přiložil téměř své oko na můj futrál s florbalkama a zašišlal: "Wat if dat?" Říkám mu: "Unihockeyschläger (Florbalky)" a on: "Uni-wat? Hockey?" Já vytahuju florbalku a s radostí, že se chce kamarádit a ne se prát, vysvětluju, v čem je rozdíl mezi florbalem, hokejem a pozemákem.
Osobní profil Kartáč | 22.04.2008 17:09
jo a zpožděná vyždadovaná reportáž z německé cesty:

Pokusím se to zkrátit a vypíchnout jen to zajímavé a tudíž tak udělat opak toho, co zde před pár dny učinil náš obávaný (a teď již smrtelně zraněný) střelec. Celá anabáze začala již trošku smolným zakoupením jízdenky za 1800 Kč, když jsem se asi hodinu poté dozvěděl, že bych mohl jet za pár šupů (25 E) přes spolujízdu. No nic. Svěřil jsem se do péče Českých drah a následně pak Deutsche Bahn, tedy jejich německých sestřiček - bohatších, čistějších avšak ... - no, však uvidíte sami. Musel jsem zkrátit florbal ve škole, abych byl na nádraží včas. Nakonec se ukázalo, že ícéčko Hungaria má 30 minut zpoždění, tak jsem tam tvrdnul trochu déle. No co, do Drážďan jsme stáhli asi deset minut a podle hlášení ve vlaku na nás navazující ícéčko do Magdeburku počká. Počkalo, ale jelo jen do Lipska. Což odporovalo jízdnímu řádu. Z Lipska měl jet dle platného jízdního řádu další spoj do Magdeburku. Opět nic, tak jsem se doplazil alespoň do asi 25 km vzdáleného Halle an der Saale. Tam odsud se mi zdařilo nakonec dojet do Magdeburku, odkud vyjížděl vlak na Helmstedt.
Osobní profil Kartáč | 22.04.2008 16:20
cože takhle netíš, Vláďo? Ty takovej antinetmág a co třicet minut příspěvek
Osobní profil medvjeda | 22.04.2008 16:16
Dr: No, hlavně toho skřeta , bys po něm mohl skákat korkovejma pantoflema
Osobní profil Dr. | 22.04.2008 16:07
Tak to vidíš. Taková kapacita a já doposud její cenné postřehy hloupě ignoruji...Cikrtojulínka na mě!!!
Osobní profil Kartáč | 22.04.2008 15:59
Prof. MuDr. Namor Lakečod, Ph. D. ??? To je kapacita v psychiatrii... Jestli se pamatuji dobře, diagnostikoval u tebe maniodepresivní psychózu... :-D
Osobní profil Dr. | 22.04.2008 15:32
Aspoň vidíte co všechno může za vaše úspěchy - i ta má labilita. A to jsem Dr. Dočekalovi nadával, když mi ji před dlouhou dobou diagnostikoval...

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz