Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Mimochodem už mám nick pro ondru. Pajdající Čestmír! Co vy na to?

Méďa: já sice myslel, že anketa je i pro fanoušky ale klidně si troufni navrhnout nějaký nick pro ondru. Na tebe nikdo střílet nebude, páč si ultrac širas a hlavně se nám budeš starat o výchou malého širátka.

Pižla: Jo, já se klidně přidám..a pak místo po hřišti budou lítat míče na moji hlavu, viď???

Tak jsem se trošku manažersky (a jako obvykle duševně vyšinutě) zapojil do kauzy Štěpánova žlutá karta - a hleďme - MILÝ psmf MU JI ZE STRACHU PŘEDE MNOU ZRUŠIL...

Mildo, sorry, že jsem se neozval, nějak jsem nestíhal a zapomněl jsem na tebe

Ondřeji, moc výstižnějších než střelec mě nenapadá, ještě snad tak "Kaňour" nebo "Skokan kalužní", případně jen "Kalužnyj". Taky by bylo hezký, kdybys byl "Midlifr" nebo "Rdous", bohužel jsi "jen" atakr příp. strajkr. Jinak bys mohl bejt Pippo (Inzaghi) nebo Tomáš Jůn.

ANKETA: Koukám,že jak jde o pivko tak se všichni snažíte. Zatím ale neplatím nic nebo max. 2 kuželky či tatranky. Upozorňuji že anketa je i pro fanoušky!!!

tak to rozpustíme

tak beztak nic, šel by jen bobby .ú)

Pan Humor je dobrý ale nech si střelce aspoň tě to bude motivovat. Kdybych to bral jako ty, tak si měním přezdívky jak ponžky. Co třeba Nulák nebo Mr. Shutout a jakmile to tam bude padat, tak třeba Děravec nebo pan Golpřezcelehřistě a POSERAPOSRANEJ!

Hmmm, to nevím jestli bych stíhal. myslím že bych tam mohl být něco mezi 19:15 až 20:00.

Vtipálek, Pan Humor

jo a ještě jedna věc,chtěl bych si dát jinou přezdívku,tahle mě už nevystihuje.
tak vyhlašuji anketu o mojí přezdívku.

pískat sem byl já s kůčou.a dopadlo to docela dobře,akorád možná budu muset na svaz.v jednom týmu hrál černoch a neměl občanku jako celý jeho tým.vypadal tak na 22 a mělo mu být 34

takže zatím jsme: já, bobby

rozešlu sms

19:30 ale muselo by nás být skutečně hodně

Jak dopadlo pískání a kdo teda nakonec byl?

Mildo, od kolika?
Dr.: are you joking? fakt? To je teda drsný, to ti to uvěřili? Ne, že by nebyla pravda, že rozhodčí měl problémy především sám se sebou, ale stejně se divím.