Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ale mě to fakt strašně bolelo

při říznosti a originalitě tvých vtipů, ba co dím - celých mystifikačních podniků, by se nabízel i pseudonym Petr Novotný či Geňa, Horst Fuchs atp.

zázrak? všichni s tim počítaj. už jsme si na tvé hypochondrické stavy zvykli...

jo lidi,stal se zázrak.noha je tak na 95% v pořádku,tak to zítra vyzkouším.to se vám ulevilo,co?

Milda: jj, Pechi, Peška, Pešek, ještě tak Pechič, u nás se jednu dobu klubalo brazilské Pechinho... ale myslím, že od věci by v tomto případě nebylo ani "el niňo"

Ondro, obávám se, že teď už jsme vyčerpali všechny svý kreativní síly.

škoda, že nehrajeme za Vosy, už bys byl čůrák, pičus, hulibrk, sráč, případně Pechi

moc na velký výběr zatím není.ještě si chvilku počkám na další vaše nápady.

Pižla: Ok, souhlas.
Mireček: Takže to s tou tvou haxnou vypadá líp než se předpokládalo?
Dr.: Proč pan Volejník, tento rozený vítěz?
Střelec: Tak co si vybereš za přezdífku?

Štěpa: díky za nahánění financí ale zatím nic nenoste. V kasičce sice chybí 1000kč (Smolda 500kč a Míra 500kč), smolda asi chodit nebude ale zřejmě místo něj oberu Láďu a u Mirečka zatím nevíme jak na tom bude, když nenastoupí do žádného zápasu tak to má za 250kč (zimní turnaj). Na konci sezony bych dal vědět kolik mám maňasa v kase a doplatí se to. Co vy na to?

Vláďo, na to má Ondra moc vlasů :-)))

A což takhle Pan Volejník?? Pro neznalé - osoba maniakálního závodníka hraná P. Nárožným z filmu Jáchyme, hoď ho do stroje.

Jo a zarok se na mě těšte, v září mi nacpou do kolínka dva šroubky a od jara kulhám v 2. lize

Vždyť jsem říkal, že ze mě mají strach...
Ale Štěpáne, ty už teď budeš ryba mlčilka, jináč už příště nelobuju

Pajdající Česťa je slušný

Kolik je potřeba doplatit za osobu do klubocvé kasy?Navrhuji přinést peníze už teď o víkendu,aby na ně Pižla nemusel dlouho čekat.

Paráda, zase můžu diskutovat s rozhodčími

Dr.: je vidět, že je potřeba mít nejen dobrý kadr ale i funkcionáře, že Ivánku kamaráde. Kolik jablek mám odepsat z kasy?

Kartáč: Ty jo kartáču! Koukám že si u vás na škole hvězda, za to Cecilka Vobořilová to asi némá jednoduchý. http://oznamkujucitele.cz/d.aspx?n=ZS-Bri-Vencliku&m=&i=2039&p=1