Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Milda: jakýpak hoši, copak jsme nějaká banda buzerantů, nebo coooo?

Mimochodem sobotní soupeř Litrpůl má zatim za sebou zápasy s týmama ze špičky tabulky a výsledky nejsou špatný. A u nás to je tak trochu naopak, zatim jsme hráli se samejma chvostiarama - takže bacha na ně, aby náhodou nedošlo k nějakýmu podceňování....

hoši hoši, já sem rád jestli se tam někdy dostanu v tuhle hodinu co to je ted, ještě jezdit dřív, to abych kvůli zácpám vyrážel už ve tři...

Ondřej :o)
všem: souhlas s Pižlou, Štěpáne :o) Nestíhám, seru na to, ale je to dobrej nápad - néci platit pokuty....

no to není zas tak špatný,budu o tom ještě přemýšlet

Ondro, už to mám - Vygumovanej, to bude to pravé. Přesně to koresponduje s tvou současnou podobiznou...

Pižlovi dáme vyjímku,jinak budu vybírat pokuty za pozdní příchod

asi budu muset někdy dorazit na trenink,když je tam taková švanda

Mimochodem Delta a Mr.Kapitán Kumbál, to bylo něco!!!!

S návrhem Štěpky souhlasím ale kašlu na něj nestíhám! Můžu tam být vždy nejdříve v půl.

http://tydenik.psmf.cz/hl/4/c/ - jsme druhý, ačkoliv třetímu ještě chybí dohrát utkání.

stepa: souhlas,
2 all: včerejší Delta+MTJack byly opět akcí velmi vypečenou, ještě teď mě bolí břicho z Kumbálovejch džouků. Dědek válí i na starý kolena, fakt umí!

Navrhuji posunout začátek tréninku alespoň o čtvrt hodiny. Chvilku trvá než se všichni sejdem.

tak rohy nebudem kopat vůbec a nedostanem žádnej gól

obecně standarkdy pořešit lépe - klidně bych zkusil i směrovat to k hlavičkám, rohy sou naprostá tragédie, to je pravda

já sep okusím

Tak uz jsou výsledky známy - vypadá to velmi vyrovnaně, Fugas se drápe nahoru a rozdává sedmičky...nejhůř budeme třetí - to není věru špatný start.
Nicméně bych chtěl k diskuzi nadnést téma zahrávání standardek - konkrétně rohů - myslím, že by bylo fajn, abyste se na tom dohodli, jednak je zahráváme od 1. zápasu zcela nicotně - nic z nich není - navíc minule jsme z nich sami inkasovali.
Myslím, že by bylo rozumné, aby se dohodlo, kdo je bude kopat - Tom a Ondřej se toho podle jistě zhostí s úspěchem, na druhou stranu myslím, že Štěpán a Láďa by je měli hlavně zakončovat.
Je to kromě toho, že jaksi pořád nedáváme moc gólů, jediná naše větší slabina, tak si myslím, že by stálo za to ji vyřešit. Ať na nás ta třetí liga nemusí dlouho čekat...
Tréninku zdar

debilní dotaz, už to vidim, ale co ostatní, s kumbálem se počítá, ten se těší na pivko, mlel něco o bierfestu, či co ...

co Milďáque? Jiří, ten byl odhlášenej na dlouho dopředu, co Zlatoslav Lockhart? Barnee?

ty jdeš dneska ondřeji trénovat nebo ne?
Přesně tak! Kdyš uš je to venku, hoši! Trouchu sem upravil stránky. Toho malého detailíku si nikdo nefšimne.