Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

hele chlapi já sem čekal, že se na tréninku bude aspoň trošku trénovat, ne jenom hrát na dvě - navrhoval bych aspon půl hodinu vždy procvičování některých věcí - zejména zpracování míče, přihrávky, ťukec z první, pak třeba rohy, nějaká skupinka i trestňáky apod - dvě hodiny se tam honit za míčem je jistě prospěšné pro fyzičku, ale fotbalově to zas tak nerozvíjí

na těch 10 minut co hraju v zápase trénovat nepotřebuju

Střelče co je s Tebou? Ty nemůžeš chodit na tréninky?

Taky si to myslím.

Hmmm, to vypydá že Penco nedorazilo na zápas. Výsledek 0:6.

Tak jsme 1. Výsledky už jsou na stránkách.

pokusím

Kartáč: aha, mám teda nechat původní nebo tenhle?
Štěpka: odvoz nemám, když se zastavíš bude to super!

Pižlo máš odvoz?Nebo se mám v šest stavit?

Pižla: tenhle design hází čtverce. ale problém je jen v bočních rámech - tj. anketa a hlavní nabídka. Jinak na trénink definitivně nejdu, teď jsem asi deset minut v kuse kašlal, takže na to kašlu. Užijte si to včetně Delty a Mt. T-Jacka

Jak to, že ještě nejsou na psmf výsledky?....mrzáci líný....Pižlo!!! zařiď to nějak... vlastně Vláďo!!!!!!!!!!!zavolej tam!!!!

Jo a určitě ještě přijde Danek, ten malej kluk, kterej střílí, když má přihrávat, a přihrává, když má střílet :o)

Na trenink mozna jeste dorazi Tomas S. a Lampíča... Doufám, že dorazí i Mildinek....jo a samozřejmě Kumbál, ten přijde, volal mi a stěžoval si (zase), že jenom neumí dvojklik, takže se nemohl přihlásit, protože ani nerozklikl ikonu s Mozillou - bude nás mnogo

Vypadá to,že je nějaký problém ve zobrazení stránek. Hodil jsem tam jiný "designe". Odzkoušejte a kdyžtak to zase přehodím. Pokud se bude líbit víc tento profil, tak ho samozřejmě ponechám.

tak jestli mi Kumydlo půjčí rukavitze, tak snad začapu

Jinak všem na vědomost dávám, že se z tréninku na 90% odepíšu, lebo mi není nejlíp. Maximálně bych byl ochoten dělat kisnára...

kosočtverce ti to píše proto, že je pižla pí*a, jak sám v posledním zápasovém reportu i přiznává... :-P

pižlo, proč mi to píše někdy místo písmenek kosočtverce a čtverce a skáče mito přímo z odkazu ne na diskuzi, ale na domovskou stránku???

jo jo na kolo je to tu super

souhlas s Mildiklukem