Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

čurácy svyňe svařovaňí... ACS navždy

To u nás ve skupině už je o postupujícím jasno šest kol před koncem

Pižlo, já jsem přesně tohle čekal - dobře jim tak, stejně celou sezonu hrajou hrozně a prezentujou se ještě hůř. Je to vtipný, sparta se zachovala jako vždycky před tim slávie - strach z úspěchu, syndrom Jany Novotný :o), věčně druhý!!!! Ale ta Bohemka si to pěkně pohnojila - no nic, stejně nahradí ta druhá...

Spartička to pěkně posrala, co? Hlavně i Bohemka jenže tam jsem s tím tak trochu počítal. Vypadá to, že Slávka bude slavit titul v Edenu.

to je super, bylo vy skvělý, kdybys ještě něco letos stihl, tak se leč.

Tak vám gratuluji k prvnímu místu a skvělým výsledkům.Jinak v úterý mi provedli ten zákrok,je to v pohodě,takže do 6 týdnů jsem zpět.

ještě to budou opakovat...

to kartáč: nepovedlo

jo a superadmine Pižlo!
ty kosočtverce a podobný neslušnostě se objevujou v těch bočních framech, jen když se stránka načítá vždy poprvé... pak jak odešlu nějaký data, je to ok...

to all: Tomáš Řepka king! Tome jsme s tebou a s celičkou Spartičkou. ACS beats da fucking Bánik-Pičo Foreva!
to Střelec: co ty Cruel na tom óčku? podařilo se ti to nahrát?

střelec: podle střelecký potence, budu hrát minimálně stejně dlouho jako Štěpka. Hodně štěstí u soudu, prej bude na Letný mobilní soud, pro fotbalový dementy.
Lyky: výsledky ankety budou vyhlášeny o víkendu. Plus malé soutěžní překvápko, určitě jste si všimly, že mám v kolonkách soutěž.Pravidla a o co se konkrétně bude jednat se pokusím taktéž přidat o víkendu.

Tak to se radši Letný vyhnu obloukem, nebo bude zase sekec.
Pižla: Kdy bude vyhodnocení ankety, pač mě fakt zajímá, kolík vás opravdu nastoupilo.

To bude radosti až to sparta prosere

a jinak koukám jak blázen,že tuto sobotu nehrajem.zrovna sem ve formě.
aspoň se připravím na odpolední peklo na letný.už mám pár dělobuchů,nějakej ten nůž a boxera.ještě si najít nějakýho ostraváka

to si asi upadl.už teď si zahraju málo,natož kdyby ses vrátil do útoku ty

Mimochodem včera jsem dal na treninku dva góly, asi se vrátím zpět do útoku, abych to ukázal útočníkům jak se má zakončovat. Především Štěpkovi a Ondřejovi o Láďovi Jelínkovi nemluvě.

Hmmm, hvězda hotovej Buffon a to mi pro jistotu milda uklidil do branky jednoho vlastence a připravil mě o dalších 50minut. To bude asi za to jak jsme ho kdysi dávno vyloučil v zápase.

pižlo, ty jsi ouplná gólmanská extratřída...:-) .....teda aspoň podle tý tabulky :-)

http://tydenik.psmf.cz/hl/4/c/ rozhodčí asi nedodal zápis či co, tak se kecá o všem možnym, jen ne o tom, kterak širáci vypráskali Litrpůl...
Tomm: Kéšbi! Jinak jsem si chtěl jít čutnout, ale Varan to nebere, Kumys s Profem se nalejvaj někde v Radonicích pívem a Danek si zkriplil tříslo. Takže hovno. Bich blyl.