Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Čau borci,tak novinka už je tu dávno známa.Dají se sem dát nějaký fotky?Že bych Vám ukázal řízného obránce

koukám, že míče nikdo kupovat nechce...

no ja a Kumbal uz mame zadelano, u nas to ale na kluka moc nevypada, u Dědkojc nevim... Další na řadě jsou asi Vláďa s Renatou, Ondra s Martinou. To by stačilo... :-)

juj, hezky Štěpán a Alča!!! tak ještě čtyři cvalíky a máme základní šestku UŠ za dvacet let

já se taky trefil, to jsme už čtyři. Někdo kecá

já to taky trefil

Teda tady se dějou věci... Štěpánovi s Alčou se narodil syn, Zlatan začne chodit do kostela (myslí tím ten samý kostel co Kumbál?), Slávie vyhraje ligu, já jsem vyhrál v soutěži, Kartáč dělá v příspěvcích pravopisný chyby, Kumys s Peťou chlastaj - to se snad celej svět zbláznil????!!! Všechno je úplně naruby...

Nebo spíš mezi vámi

Jako nejbližší zástupce rodiny hlásím, že porodili, statečný byli všichni A novej širák je už mezi námi

No k tý spartičce, v soboru jsem byl ochuzen o 90 minut života a myslim, že mi to Křetinský asi neproplatí.
A k anketě, odhadl jsem to dobře, ale jak to Pižlo poznáš kdo se trefil a kdo ne?

Slávia! Když to nepodělá, začnu zas pravidelně chodit do kostela. pls.
V úterý příjdu, ale mám do půl 7 seminář, tak se pokusím odejít o půl hodiny dřív.

omlouvám se za chybu - má tam bejt museli

Tak UŠ je to tady. Další širák do rodiny.

a i kdyby, musely bychom nejřív mít nějaký týmový míče na nošení - co takhle ty modrobílý NIKE Striker? Co s nima hrála Sparta? Byli bychom UŠ jak vosy...

Štěpka vám teď neodpoví, volové, Alča právě rodí...

koukám že Štěpán je zelenáč týmu, měl by nosit míče

ANKETA!!!!
Vítězi jsou tři šťastlivci kteří mají tip 29 širáčků. Jinak za případné chyby, kdo, kdy a v jakém roce nastoupil nenesu zodpovědnost. viz článek na hlavní straně.

Záměnu Bohemek neberu! To je jako koupit boty adidas a abibas! Oboje se ti sice rozpadnou, ale ty jedny už za týden.
Jinak já jsem to taky trefil, takže kecá víc lidí