Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ze Širáků zatím jede Honza s Méďou, Kumys, Bobby a ty střelče

... ale to s tou bobbysoudkovou pizzou jsem nepochopil vůbec, až když jsi to napsal...

máš těžkej život, ti teda řeknu...

dneska to byl pokec,sám se sebou

po dlouhém přemýšlení sem pochopil bobbyho pizzu

a kdo všechno jede ze širáků?

hezky se na to kouká, co? První a třetí (+ já 6.-9.) střelec soutěže, nejlepší gólman, nejvíc gólů, nejlepší obrana, první místo v tabulce :-)
to střelec: spacebag ti klidně vezmem

pojeďte taky někdo na kole,zas tak daleko to není,z šestajovic asi 27km,ze kbel tak o 12km víc

to já pojedu na kole.ale potřebuji,aby mi někdo vzal spacák a tak.přivezl bych to na hanspaulku

Bobby : samozřejmě, že pozvanej jseš

Ovšem vyzvedávám v neděli ráno ...odpoledne mám program...

Méďa říkala, že tam spát nebude, že když nemůže pít, že by jí to asi tolik nebavilo, takže by nás byla ochotná tam hodit, pobejt třeba tři čtyři hoďky, jet domu a zítra zas vyzvednout. Takže je k dispozici vlastně jedno auto, který nepotřebuje řidiče.

tak autem nejedu

chválím tvůj počin, ale říkám si, že by to ještě chtělo titulky, jak to bývá v reportážích točených skrytou kamerou.

Zdar, pánové, jelikož se nehodlám probírat všemi těmi 20 stranami téhle určitě duchaplné diskuse a přesto chci přispět, tak to udělám jednou, ale doufám, že pořádně. Takže:
1. Štěpo gratuluju, jseš fakt kanec, teda otec

2. Na oslavu malého/velkého Martina bych rád dorazil, přestože nevím, jestli jsem byl vlastně pozván. Ale můžu slíbit, že vám přivezu alesoň pizzu

3. a teď zlatý hřeb. Pánové mrkejte, King v akci

proč furt používám "tak" ?

tak pojedu pravděpodobně autem,tak jestli bude chtít někdo zažít jízdu smrti,tak se nahlašte

teda pokud Ti ho neukradnou
Další doufám přibudou