Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

no tě prsk!

Uvidíme ráno! Od toho se odvozuje i moje účast na zapíjení Holátka !

Jedna nemilá informace, připravte se na možnou sobotní variantu bez mé maličkosti. Jsem pěkně koženej, dala se domě nějaká nemoc (není to rýmička). Určitě chci na zápas přijít (jak by řekli profíci nastoupím i pod injekcema)ale pokud mi bude jako včera večer, tak nevím.Nemá cenu abych tam stál jako věchejtek v bráně.

slivovici a lahváče nepiju.budu si muset něco koupit.a lednici tam máš?

...několik hektolitrů

...mňam...jo, lék...

no hlavně kup zelenou... :-)

Střelec: sud nebude koupím lahváče víc značek a každej si vybere. Stejně se bude víc pít slivovice, stejná jako na svatbě.

já beztak hraju lépe když nestřídám

jo a Varanides, co dnes volej?

Mildo, Vari, dědek se na vás vybod, asi to budete muset zvládnout ve dvou.

ty jsi vtipálek. Nikdy neříkej vždycky:-)

Moc se omlouvám, ale v příštích 40 hodinách musím napsta 30 stránek textů. Nemohu přijít, ovlouvám se, ale v úterý tam určitě budu. Včas.

a pižloun ?

to já si užiji panoramata cestou na kole.doufám,že nezabloudím.v neděli od 17.00 mám zápas a rád bych ho stihnul

sud,sud,sud !!!!

POkud se nepltetu, tak Tomáš psal, že se těší na sobotu....teda SAMOZŘEJMĚ především na zápas a z toho odvozuji, že jede...:-) Jen tak, že vám vstupuji drze do diskuze. Vláďo, vem ženu, bude-li mít čas, aspoŃ někoho normálního s sebou

a co tomáš a pižla?

já to moc nevidim, v neděli sem pryč, příští sobotu sem pryč, měl bych se taky věnovat rodině, takže tu sobotu kalbu vypustím
btw. příští sobota večer je Flussor s Cruel akustik v Kainu!!
! doražte

Já bych to taky zkusil, ale ještě nevím, jak na tom v sobotu budu přesně s časem...
Pro všechny - čekají nás dva náročné mače, tak žádné nosánky nahoru a hurá za dalšími body

Kumbálovo video jest vskutku povedené, jen doufám, že sem nechodí jeho

takže tímto aktivuji Kumyse... přijď s věcma