Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

bude trénink? Má prý ještě dva dny pršet. Napadlo me zda-li by se nedalo jít to tělo. v Sat.;-)

jinak tou druhou skupinou byli míněni úvaláci¨

tak se zeptej ostatních, střelče. bylo to v poho, žádná ostuda, spíš naopak, bylo to příjemný, byls vtipnej

Mě se to taky hodně líbilo...jenom mě mrzelo, jak jsme brzo zmizeli a nepomohli ti, Štěpo...Ale já bych byl stejně asi nepoužitelnej...

nepamatuju nebo tys byl na sráč a s někým sis mě spletl

Ondro, kecals jak divej, tak jsem tě fakt nikdy nezažil - vyprávěls historky, vtipy, atd.

článek v rubrice zápasy - žádnej sqost, ale je tam...

a kdo byl další? tak to si fakt napamatuju,že bych někoho bavil

tak už to máš, Štěpo, za sebou. Teď zas budeš hodnej slušnej kluk a další kalba bude až postup s Širákama :-)

Bylo to fakt super. Hlavně,že se bavily obě skupiny dohromady a ne každá zvlšť. Díky moc za účast

neboj, nebyls sám. Já nemyslel jen to, jax pil, ale to jak jsi mluvil a bavil společnost.

sem to tak rozjel,že sem byl pizzaboy já a ne bobby

Až ne to ráno, co, Tome? Barva dne: Obličejová zeleň

akcička výborná, škoda jen neúčasti Variho a Kumbiče, Mildikluka, Pižly - no a samozřejmě i dalších. Chválim střelce za to, jak se rozjel, takhle jsem ho ještě neviděl:-) Bylo to super.

Lednice tam je, zelenou nemam. Mam spoustu jineho tvrdeho alkoholu. Dnes jsem to tam vsechno odvez a uy se nam to na zitra chladi

Mirečku škoda, to mi připomíná reprezentaci a Rosu.

Jj, jsem nadopován už teď.Zítra dám dvojnásobnou dávku a hurá na zápas.

Tak tuto sezonu si určitě nezahraji.Nakonec jsem neměl prasklý meniskus,ale mám nějakou rýhu v chrupavce a ta se musí sama zacelit.Bude to trvat asi 2měsice.

Tak se nám Pižlo uzdravuj, zfetni se něčím, hanspaulka dopingové testy neprovádí - tak se pořádně naefedrinuj, případně zkokuj a vše snad bude zas OK
Járo - ty si každopádně vezmi nutnou výzbroj a výstroj.
no to jo,sem tam dřel jak barevnej