Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Hlavně v klídku - i ty obránce můžeme vyalternovat - síla na to je...

jo aha .)

ale ja to uz videl, ja myslim, ze jsi nemocnej, protoze tipujes na prvni mista Reky a Svycary... :-D

v rubrice soutěž

ty jsi nemocnej

v rubrice soutěž

já nevim, kam to Milda napsal? Mě nic nepřišlo a v rubrice soutěž to taky nevidim... Tak kde? Jinak jsem zvědav.

kdo se směje naposled...

Jo a mimochodem koukali jste na to, co napsal milda do soutěže?

ajajajajajaaaaaaaj - tak kromě Varana nejde i Kumbál - nemůže kvůli práci... Takže začnu shánět Láďu Jelínky, abychom se mohli na všech postech točit v potřebný kvalitě... chjo...asi budu hrát beka, to není moc dobré...

souhlas, jasně. ale netěšim se. Tohle je přesně ten typ chudáků, který mě vytáčej - jsou totiž nad moje chápaní. Že to musí přijít přesně ve chvíli, kdy hrajem nejspíš jeden z nejtěžších a nejdůležitějších zápasů sezony. Ale kdo ví, třeba nakonec pošlou někoho jinýho.

no, tak s tim prostě počítejme... Zkrátka nás nebude rozčilovat, když bude rozhodčí zákroky otáčet. Mluvit necháme jenom kapitána, který bude komunikovat v klidu a bude udržovat nadhled :o) Ne jako opravdu - rozhodčího tam vlastně ani nebudeme potřebovat, když budeme hrát dobře - tzn. běhat a napadat už v zárodku, aby nevznikaly nebezpečný standardky, nebo karty a nedejbože penalty... To zvládnem - jsme silný formou i psychicky

sou to oni, to je v prdeli

kua, se těšim, asi mi vemte na zápas izolepu :-P

Ale ano, jsou to oni.
Ještě že je tu nepříčetný fanoušek či vedoucí týmu, co vyhrává zápasy...

podle tohohle rozpisu by nás měli pískat "Bez názvu" - neni to náhodou ten tým, za kterej chodil pískat ten nájemnej chytrolín, co vyprávěl, jak se vypráví na svazu, jak jsme Lipodur zařízli a pak nás zařezával proti áčku Lipoduru on a smál se nám do xichtu? Doufám, že ne

Jen upozorňuji, zasílejte tipy do soutěže. Milda je první kdo už má hotovo. Já, teda čekám ještě na nomonace, ale to asi zatím všichni. Co,

jj, to s tim Fugasem byla klika, že sme je chytli asi ještě nerozehraný

Neboj, nijak nejačim, jenom když chybějí tři obránci ze čtyř, chce se nad tím trošku zamyslet. Ale abych přeci jen vnesl trochu klidu do našich duší a přirození, mám i jednu dobrou zprávu - napsal mi Láďa, že zítra přijde, takže v útoku budem stoprocentní....pokud dorazí Zlatan...