Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jo, ale jsou lepsi moznosti - dej na youtube http://www.youtube.com/watch?v=DIaswrSWWf0 trick free kicks - ty v druhy polovine videa jsou realizovatelny...

No já mám v hlavě jeden zlepšováček - nejde o můj patent nicméně by to mohlo být účinné - Brückner s tím bodoval asi v roce 92 v Olomouci - ovšem je na to od dvou lidí zapotřebí jisté množství hereckého umu...
Zítra se s vámi o to podělím.
A máte pravdu - přímo z trestňáku jsem se tu trefoval vždycky jen JÁ

však já neřikám, že bych dal každou střelou gola, ale krom toho signálu prakticky jinak gola z trestnáku nedáme, naposledy tuším dal tomáš Lipoduru a to taky nebyl klasickej trestnák, jako spíš skoropencle, takže jakákoliv alternativa by mohla být přínjosná

já, já, já jenom já, já, já, já jenom já - jáááááááááááááá

Posledních sedm příspěvků je úplně zbytečných.... JÁ vás totiž nikoho ke standardkám nepustím - že jo, Ondřeji? Náš signál je skvělej a efektivní - nehledě na to, že nejvíc bodů (gólů nebo přihrávek) mám určitě ze standardek já ... to abych vám ukázal, že taky umim bejt sebevědomej... třeba jako Milda

Jo a nenadávejte mi, že si to pamatuju, prostě si to pamatuju - profesionální deformace - skorohistorik, no...

A pokud ještě mohu vytáhnout střeleckou vzpomínku ze sedmi a osmiligového pravěku, tak si vybavuji, že přes zeď to prakticky nejde (dal jsem sice takhle gól Blizzardu v 1. sezóně, jenže to bylo skoro z poloviny hřiště a v tomto případě se za zeď jedna stínující figurka asi brát nedá). Prostřelit ano, obstřelit ano, ale přestřelit, opravdu hodně nepravděpodobné...

Sebevědomí je pěkná věc - formu jistě, Mildo, máš, jen ten Anglán střílel na poněkud větší branku a z poněkud větší vzdálenosti, než je ta, z níž většinou standardky zahráváme. I mé chabé matematické znalosti mě vedou k závěru, že to budeš mít těžké, leč třeba se jednou zadaří, to ale už podle mých propočtů pravděpodobnosti budu už opět čile hrát

no tady si nekdo veri. Jen trenuj, az das tri bomby k tycce z deseti pokusu bez brankare a zdi, tak si budem povidat o tom, ze bys jednou mozna mohl 1 z 10 dat i pres zed
Ad Le Tissier: Pamatuju si ho, ale ne jako takovyho bombera. Jen jako ze umel vsechno. Mmch. z tech par videii, co jsem na ne koukal, je pro me nejdulezitejsi to, ze je mu uplne jedno, jestli hraje levou nebo pravou, jeden ten kriznej volej tam dava levou jak prd... fakt King

jj, LeTis je bůh
proč vtipálek, při troše tréninku bych to určo zvládnul, takovej Láďa možná i bez trénninku

to jsi dobrej vtipalek, ale vsechny ty goly jsou nadherny, to se musi nechat

http://www.youtube.com/watch?v=FSsdfe4Z69g
první gol, takhle nějak bychom mohli řešit ty standardky

S Ondrou souhlasím, taky jsem se nad tím zamýšlel - můžete se v obraně flexibilně protáčet - v klidu by si tam mohl stoupnout i Láďa, abyste každý mohli jak bránit, tak hrát i tu svou pozici...

I když Hermann Maier už se dal docela do kupy....abych je nepodceňoval, když jsou doma...

Pižlo, jestli zařadíš do tipovačky i možnost tipnout si na poslední místo, tak já sázim právě na Rakušáky!!!

To jsou snad největší kokoti v historii misrovství!!!!!!!!

Napadá mě ještě jeden pravděpodobnější kandidát na vítěze ME než je Řecko, Švýcarsko, Togo či Slavie..... Rakousko!!!!!

v rubrice soutěž

Viděl bych to asi takhle: Pižla - Milda, Tomáš (dostřídává Ondra)- Kartáč (dostřídává Štěpa) - Štěpa, Ondra, Láďa, Peťa, Zláťa....Co vy na to? Mimochodem všimli jste si, že jenom já s Krustáčem nemáme při homovariantách jméno zakončený na "a"? Fotbalisti to mívaj na y/i (Kumby, Pechy, Mildi, Štěpy...), ale širáci to maj na a - taky jsme asi svým způsobem tak trochu buzny

to, co navrhujes ty, je fantasmagorie...