Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

je to jen píchání do Ládi!

no, ten smajlík může znamenat v tomto kontextu ledacos...

Nu, přátelé,
dobře, že jste dobře naloženi, je také proč.
Když jsme zvládli ten divočinózně-jankózní včermač (malý exkurs do oblasti širákospeaku), tak už to snad s pomocí ... (příslušné božstvo si dosaďte dle své volby) ňák dotáhneme k zdárnému konci.
Uffff...

ech, kolik Ti je, že nechápeš smajlík na konci věty?

Mildo: co se týká tý provařenosti, já o tom v životě neslyšel a nemyslim si, že bych se ve fotbale "aspoň trochu neorientoval". Voba jste chodící encyklopedie, tak si tu nehoňte ega :-P

Pižlo - prosím o tu opravu tabulky:
1. Nizozemí
2. Řecko
3. Chorvatsko
3. Švýcarsko

(V)Láďo - provařené je to pro všechny, kdo se ve fotbale aspon trochu orientují

gdo nebil na flussořy, nevý, co je metáál a jakobi aňy neeksystoval...

to je starý

Cus Širáci,
hezkej zápas a tady něco pro zasmátí.
Honzo, pojďte k nám!
http://www.youtube.com/watch?v=Iaqei52YkrA

předposlední signál okoukali od nás,co tome.
a penalta taky dobrá

Ahoj kluci, snad se nebudete cítit příliš ohroženi, když se připojím do té vaší tipovací soutěže. Přijde mi to jako dobrý nápad a příspěvek na prázdniny se hodí.

myslím, že obojí je blbost. chce to mít věc, která vychází z přesné přihrávky a správného pohybu. Ne z nějaké technické nebo divadelní piškuntálie. Jen můj názor.

Láďa určitě ne, Vláďa jistě, voe...
V podmínkách hanspaulky zcela ideální vzhledem k přístupu řady týmů, jejich taktické vyspělosti a mentální kvalitě. Když to trochu okořeníme, podle mě to zabere. Ale třeba se pletu, kdož ví.
Procenta tomu ale dávám stále vyšší než brance přes zeď.:-)
A že provařené - tak to už jen pro maxipamětníky - já se o tom dozvěděl teprve nedávno.

á, Láďa chce aplikovat provařený trik s tím, jak se dva srazej u rozehrávky, soupeř se směje a třetí to tam foukne - to si myslim, že už tuplem není na hanspaulku

A radsi koukej zvedat telefon...

mluvim k Mildakovi

,, y

ke komu mluvíš, dobrý kašpárčí muži?? já jsem zatím jen nastínil koho na to bude třeba - nic jiného.
Z toho, co nabízí tvá videotéka mě zaujali tak 2 věci - ostatní záležitosti jsou hodně vázané na prostor velkého hřiště...
a ještě k tomu včerejšímu mači - někdy mi připadá, že to vítězství fakt nechceme