Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kartáč | 27.05.2008 8:44
právě to sleduju, mazec, kult jaxviňa!
Osobní profil Mildinek | 27.05.2008 8:21
no nepředpokládám, že by někdo jel ještě přes telefon
Osobní profil Kumys | 26.05.2008 22:50
Jenže video má 400MB...
Osobní profil Mildinek | 26.05.2008 21:32
Po několika zápasovém půstu se naopak na hřišti objevil L. Jelínek a Zlatan.

Pižlo- děláš si ze Zlatana legraci?
Osobní profil Mildinek | 26.05.2008 21:29
kdo chce vidět kartáče a toma v akci, necht stáhne to video
Osobní profil medvjeda | 26.05.2008 13:15
Tome....přes se píše se s..
Osobní profil Stepa | 26.05.2008 12:45
taky mám přečteno, prosil bych čokoládovou
Osobní profil Mildinek | 26.05.2008 12:29
přečteno!
Osobní profil Tomm | 26.05.2008 11:52
A kdo si přečte všechny moje příspěvky, dostane tatranku HAWK
Osobní profil Tomm | 26.05.2008 11:52
A jinak - zítra je trenink, takže přijďte si zahrát a dohodnout se, co dál. Ti, co zde tráví hodiny kvůli vypisování názorů na zahrávání trestnálů, mohou přijít (stejně jako já) už v 6 a něco vymyslet, vyzkoušet, at můžem v půl či ve třičtvrtě začít i s neširáky kopat. Počítám tedy s Mildou, bráchou, Vláďou, Ondřejem, Varanem - buď exekutoři nebo nápadníci (to jako že maj nápady)
Osobní profil Tomm | 26.05.2008 11:49
No a co se týče zápasu... soupeř nebyl špatnej, my jsme byli bez tří obránců (tzn. že málokdo hrál stabilně svůj obvyklej post), dostali jsme zbytečnýho kontaktního góla na 1:1 a přes to vyhráli!!!! To je skvělý! Máme to dobře rozehraný a důležitej zápas jsme i přes spoustu špatných okolností zvládli dobře - dvoubodově. Hlavy vzhůru a makáme dál!!! Mimochodem A.G.Č.V., Penco, Šachta, Matfycz a Fugas hrajou společně s námi a mezi sebou navzájem hodně zápasů v závěru....takže když zvládneme Agčv, jsme na tom hodně dobře, oni se mezi sebou vymlátěj, my máme nejvíc bodů a dobrou pozici, vypadá to skvěle....je to už jen na nás.
Osobní profil Tomm | 26.05.2008 11:44
Trestňáky - myslim, že je opravdu těžký dát na tomhle hřišti přez zeď do malý branky skrze golmana gola přímo z trestňáku - tzn. je potřeba je "nějak" rozehrávat...Důležité je, aby jsme po zahrání nějak ohrozili branku - vystřelili na bránu a ne aby z toho byl break. Občas se stane, že je špatně postavená zeď, ale to je jen málokdy. Každopádně ze složitosti problematiky je vidět, že kop musí zahrávat někdo, kdo situaci dobře vyhodnotí a rozhodne se podle aktuálního stavu na hřišti a ne že přijde k míči s jasnou vizí a nastřelí prvního hráče ve zdi. Myslim, že to kopu /spíše rozehrávám docela dobře a zrovna ten přehled je jediný, co fakt docela mám. Když budou permanentně špatně stavět zeď, je tam Varan, leváci Ondřej s Mírou. Myslim, že v jednoduchosti je síla, takže klidně množství signálů rozmnožit, ale ne nic, co se musí nějak extra nacvičovat. Měli bycho se spíš zaměřit na to, jak si nabíhat a kam se při zahrávání stavět, aby vznikalo najednou co nejvíc možností, jak trestňák zahrát ( jeden člověk bude ve zdi, jeden vedle balonu na obstřelení zdi, jeden seběhne k druhý tyči než je te n člověk ve zdi...atd). Kua, sem se rozepsal...
Osobní profil Tomm | 26.05.2008 11:35
Mildo, ty šmudlíku, kdybys radši nechal to pořadí, co jsi měl předtím Tohle je snad ještě horší!! Už se těšim na tvoje miloušký kilíško v mojí kapšišce
Osobní profil Tomm | 26.05.2008 11:33
Koukám, že člověk vás tu nechá chvíli bez dozoru a vy se hned skoro poperete... Mám pár poznámek k trestňákům, našim zápasům a k Mildový tipovačce
Osobní profil Kartáč | 26.05.2008 10:02
Vláďo, rozehráli jsme náš typickej signál, Tom zpracoval míč a otáčel se s ním a chystal se už zakončit, gólman stál furt na brankový čáře, takže by to bylo lehký. Ale natlačili se na něj dva soupeři ze zadu a jeden z nich ho podmetl, míče se ani nedotkl. Míč uletěl k půlce, hned za ním jeden nastartovanej soupeř, kterýho jsem zakřižoval a odbodycheckoval na zem. I když jsem se první dotkl míče, nebylo to moc vidět, tak to písknul. Soupeři se hodně obořili, že jsem magor, atd. To je fše. Viděl jsem to krásně z pozice obránce, protože jsem si tam stoupl místo Toma.
Osobní profil Dr. | 26.05.2008 9:02
VVVVVVVVládi Ildo
Osobní profil Dr. | 25.05.2008 22:37
Někdo ji musí napsat...
Já to vklidu zfouknu, jen mě někdo musí informovat o tom, cože to vlastně bylo s tou skoropenaltou na Toma, jíž jsem z důvodu odvozu Jenovy drahé nezřel kontextuálně těžce uchopitelný smajlík

Osobní profil Kartáč | 25.05.2008 21:55
co bude s reportáží?
Osobní profil Kartáč | 25.05.2008 21:54
no jo no, včera nám to většině fakt nesedlo, navíc to střídání postů (Štěpa) a delší hrací čas (hlavně Milda, Tom, ale i já) taky asi hrály svoji roli. Buďme rádi, že jsme to urvali, i když nám to nešlo a nepřálo nám příliš štěstí. Nakonec ani ten rozhodčí to neovlivnil, jak jsme se báli.

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz