Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jj, ale tahle věta byla taky dobrá: Děvočky, etu zkazku znajetě. Eletronik!!!!

Pižlo, nešlo by to dát do jední tabulky? - nějak se v tom neorientuju

English byla taky brilantní: dujuvonafok

a

Kbelští pochopí, že kumbál zažívá přerod - z Rocca do pana Vocetky

Už mu chybí jen ten knírek policajtský odznak.
Já jen doufám, že nešlo o personál pohlavně či jinak nakažený - o diverzní akci ze strany Šachty UK, každopádně touhu po lekcích ruského jazyka chválím. Puškin jistě posmrtně září nadšením...
Děvuška: A što ty dělaješ, malčik.
Kumbal: Já guljaju v parke (srov. Víťa In.: Vrať se do hrobu).

Kumbal: A polykaješ???!!!

http://www.psmf.cz/index.php?cmd=page&type=50&webSID=f761ff6e48e5c2a28d278d6d058c3 Fugas opět výhra, Šachta jen plichtila s Matfyzem; AGČV-Litrpůl není výsledek.

aspoň, že tak. Já včera fakt nemohl, ale když to slyšim, tak stejně lituju, Kumbáleque opět fuckci a s nim i Jiri... Jedu s devítkama na vodu, tak se držte a v sobotu Šachtu rozštípejte. Ale bacha na ně, maj samý hezký výsledky, budou asi trošku defenzivnějc laděný, možná maj slušnýho gólmana. Dostali jen 5:1 od Fugase, ten ale válcuje všechny.

když bude čas napíšu článek.

tak sem s tim.

Ne ale Katja jo! Kubál co by Serjoža, nebo co to bylo za jméno.

Pižlo, nešlo by napsat taky reportáž z včerejší hospody, vy furt jen narážíte a my co tam nebyli, z toho nic nemame...

Nejradši bych si zažikal adin cigarjetku, dal one coffee and go to sleep. Ty vole pár hodin s Ruskama a je ze mě lingvista.

máte taky fotodokumentaci?

Tipy právě přidávám, svoje vyplním o víkendu.

Fakt pěkní rockeři. Tome, škoda, že tě tak neviděla Saša, Dáša i Katja

Pižlo nenašel jsem moje tipy a taky doufám, že se ty tvoje nechystáš vyplnit až po EURU - u menja druzja v rasii

co se tam včera dělo?

ty krávo,kartáč v džínovině

a jak to,že milda nebyl do půl těla?

prosím? detaily, videa... ? Kumbál obluzující sovětskou konkubínu? Ty vole!
Tabulku jsme chtěl dát vcelku už na začátku i s průběžným bodováním, ale rozhazuje mi to komplet stránky. Takže je to takhle.