Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ondro, máš to dobře. Takhle to dopadnout může. Teď pro všechny: Stačí, když si ohlídáte, aby na prvním a druhém místě byl někdo z prvních dvou a z druhých dvou skupin. To znamená, že ve finále nemůže být AB nebo CD, ale může AC,AD,BC,BD. to samé pravidlo platí pro ty dvě třetí místa... doufám, že už teď nebude mít nidko problém.

Láďa Jelínek nejde

střelec: no já to opravdu nevim jistě, ale přijde mi, že Chorvatsko s Port. se potkaj v semifinále, ale nevim - neověřoval jsem to.

jedině že mám blbě semifinálové dvojice.ještě to ověřím

já sem se díval na rpspis utkání,a skupina A hraje s B,a C s D ne,tak co na tom mám špatně?

Podle mě tipovačku vyhraju já, protože oproti ostatním nedoplatim na to, že bych věřil buzíkům (Portugalsko). Jinak Pižlo: přijde ti normální neoprostit se od důvěry rodnému repre výběru? Copak má někdo z ostatních na prvním místě ČR nebo snad Ondra Polsko?

Zase si nejsem úplně jistej, ale myslim, že i Ondřej má blbě natipovaný ME - koukněte se na toho pavouka pořádně. Nebo jim (s Kartáčem) to Pižlo nějak uprav, jsou jak malý. Přitom Ondřej byl vždycky přes ty obšny...

Zkusim opět Láďu...a i toho Varana, ale ten má myslim zas srajdu

Tyjo, sestava zatim nic moc...jestli nepůjde Varan, tak na tom budem ještě hůř než minule - bez Kartáče...Vláďo, nedá se svítit - navleč ortézu, kopačky a hurá do boje o třetí ligu - běhavej střeďák s přehledem se nám v sobotu bude hodit...

Hanka: fotky jsou ftipný - šikovná holka!

to pižla:přečti si to co sem ti psal o dva odstavce níže a oprav pořadí dík

Hanka: až teď jsem koukal na ty fotky, co si přidala. To je super, některý z Kainu jsou fakt dobrý. Hlavně ta IVO vs. TOM a Blind Guardian.

taky si kartáči myslíš,že rusáci jsou černí koně.podle mě ale vypadnou ve čtvrtfinále s holanďanama

pižlo,do mailu sem ti napsal pouze semifinalisty,takže pořadí máš tady 1.hol,2.por,3.chor,fra

už sem ti to pižlo poslal

Tak to pošli v excelu až to budeš mít uzavřený

myslim, ze soudce se vam bude libit.....pro karticku nejde daleko a nepamatuji si, kdy mel naposled piskani bez cervenky
tak bacha, píše příštího rozhodčího spoluhráč

Však už na tebe čekáme. Další dobrovolný dárce, za výhru si koupím nové turfy.

koukám,že se tipovačka rozjela,tak se taky do toho pustím
Hanko, a co když tam někdo bude mít AC / DC?