Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Vláďo, pěknej článeček:-)

neříkám, že to není třeba řešit, ale nemyslím, že se s timhle před sezonou dalo počítat - resp. že by to bylo nějak moc pravděpodobný

A co je vlastně s Hospodářem - vždyť před 14 dny tvrdil, jak bude chodit...???

No s tou docházkou to sice nebylo ono, jenže v tom to tak úplně nebylo. Prakticky nikdo,kdo byl na hřišti, si nedokázal udržet alespoň poločas stabilní formu, góly jsme soupeřům měkkou hrou nabídli vlastně sami, a to byli protihráči fyzicky i herně dost průměrní.
Dost mi to přišlo jako pokračování toho výkonu nevýkonu z minulého zápasu.
No prostě zápas blbec - teď je potřeba dát se do kupy na příští týden.

chápu :-) ale přeci jen myslim, že tenhle zápas byl trošku výjimka - opravdu souhra okolností, Mírovo zranění a Varanova indispozice najednou s mou výjimečnou absencí... Varan byl vždycky jistota, odehrál víc než 90% zápasů, já někde mezi 85-90%, už tohle je prostě smůla...

ha ha,tos ho dostal

Kartáč - najdi si debatu, která začíná příspěvkem
Kartáč | 21.04.2008 22:31
a dej si ho do souvislosti se včerejším zápasem...

To jo! Příště nejde Tom a tak budeme na 100% potřebovat jednoho z beků, jinak netuším kdo tam bude hrát.

Hoškové, to jste mě teda v sobotu zklamali, já už už slavim postup a pak todle. I když, ono nás chybělo víc, jak jsem slyšel. Doprdele teď už ale musej všichni, hlavně ať se dá Varanides do cajku a Kumbálek ať najde starou motivaci i na zápasy - nejen na tréninky...

Hlásim úspešny zásah, ale vám pověm že ten Milda je pekny dravec.Minimalno dve karmy som doň ho vrazil aby toho blogera vyhral.

Aha,tak teď mi to došlo..

Pižlo - tady budu ventilovat ty mé myšlenky

http://milanpokorny.blog.idnes.cz/

Ondra: opraveno ale mám u tebe pade!! manipulační polatky za každou změnu jsme hlásil dopředu.
Tom: Itááááááááááááliáááááááááááá !!!!!!!!
Tom: já mám tabulkový klíč jasný AC/DC platí pro ME a pro MS dávám zásadně FBI nebo CIA.

ty jseš teda šťoural...

Tomáš: no, jasně.. v semifinále to musí být vyrovnaný, dvě z první půlky a dvě z druhý, ale ondra tam má CABC tedy dvě z prní (AB) a dvě z druhý (CC).. z toho ve finale CA, což je v pořádku..

co dělat...
tak si vezme věci i jára - mladých talentů máme mnoho
Dobrá taktika + bojovnost - sukces

pižlo nezapomeň to opravit

a už je to tu zase s tou docházkou,máme to pěkně rozehraný a přestáváme se scházet

žuch
Oznamuji všem, že na poslední tři utkání nám přislíbil výpomoc Černošický mág z konkurenční soutěže PKFL - Jenda Šimek! Tento víkend ještě nemůže, ale poslední tři zápasy je ochoten zalepit jakoukoliv skulinu v naší sestavě a dopomoci tak ke kýženému postupu. V sobotu předá Tomovi podklady k registraci a v pondělí je náš:-)