Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

a co si chtěl napsat,jen se vyslov,nenech se přemlouvat.chci znát tvůj názor.tvrdě do mě.
PS:ale ne zezádu

Už už jsem chtěl něco připsat, ale pak napsal Ondra OK a ta chuť mě přešla...
Doufám, že nás na trenink přijde víc, než je napsáno, protože pokud ne, tak to asi v tomhle vedru nebude mít smysl. Na nacvičování trestňáků tam budem akorát já a Pižla, takže to je taky marný.
Zláťa: možná oslov nějaké svoje kamarády, ať nás je dost...

jo a jendo nezapomen na zápisný

ok

myslím že Shimátro je optimální řešení naší stávající situace tuto sezonu

nejsi mimo formu. Každopádně už bych to nechal být, Jenda nám pro tenhle případ přišel vhodnej, nic se mu neslibuje, on nic nam, Toma a další nechme na letní přestávku

ale pokud sis všiml,tak pokud byl Láďa,tak sem ho pouštěl hrát.a to co říkám o Štěpovi,tak to si dělám srandu,že kdybych měl tolik minut jako on,že těch golů mám taky víc.a mě by nevadilo hrát třetího útočníka.občas sem i rád.hlavně poslední dobou,kdy sem mimo formu.

Ondro, o Tomovi se ví, víme, že by chtěl hrát. Nahráno s náma má, ale na postu, kterej mu moc neseděl - bylo na něm vidět, že umí, ale do obrany bych ho prostě nechtěl - na tom jsme se také shodli. Svým stylem je především útočník a tam teď máme lidí ažaž. Vzpomeň si svý kňourání, jak tě Štěpa nepouští na hřiště. Po sezóně si musíme sednout a všechny tyhle návrhy probrat. Bude-li většína týmu pro zvýšení konkurence v útoku, myslím, že v tom není problém. Ale bude to samozřejmě stavět mimo hru nejen Zlatana, ale i Péťu. Vše se odvíjí od toho, jestli se povede ten postup. Pak má cenu tohle rozebirat. Jenda by se mi v týmu samozřejmě líbil taky, ale zatim to příliš reálný neni, tak to tolik neřešíme. Na vše je dost času do léta.

jinak, mluvil jsem ještě s Brušťou a ten původně neměl v plánu do konce sezóny hrát, ale když jsem mu nastínil situaci, říkal, že přijde v úterý na trénink a domluví se. Že by to případně zkusit mohl. Otázka je, v jaký je kondici a formě, a jak se cítí, do posledních zápasů ho potřebujeme jen pokud bude moct hrát naplno, to je jasný.

jo a ještě o tý sehranosti se šimátorem.já sem s ním ještě nikdy nehrál,kromě turnaje ve Svitavech před 5 lety nebo kdy to bylo.vlastně kromě Mildy,Pižly a Hazinů s ním nehrál nikdo.Sice ho známe a s Tomášem tohoi máme odehráno více.Ale pokud někdy do budoucna budem někoho stabilního shánět,tak myslete na něj.podle mě by patřil k těm lepším v týmu.
PS:toto vše jsou pouze moje názory.já jenom aby tu byl i někdo v opozici

Je to prostě kompromis: Dobrá půlka týmu nechtěla nikoho brát, druhá půlka chtěla a teď se začala ozývat, že se nescházíme a že to chce řešit. Na případné posilování kádru dojde až v letní přestávce, kdy budeme vědět, jak na tom jsou naši zranění a odpadávající (tedy leprotici a malomocní). Jenda je, myslím, v tomto případě ideální řešení - na tom se shodli všichni zainteresovaní. Díky tomu jsme už ani další lidi neoslovovali.

Co se týká toho rozhodnutí ohledně Jendy, šlo nám prozatím o to, aby to právě bylo jen dočasné opatření a to s někým, s kým se drtivá většina týmu zná, respektuje ho atd. Navíc máme s Jendou něco už nahráno (já, tom a Pižla něco kolem 10 zápasů, něco i Milda) a herně si vyhovujeme. Navíc je Jenda univerzální a má přehled, díky tomu může zastoupit téměř na jakýkoliv post. Tomáš nás samozřejmě napadl, ale Jenda nám (Mě, Mildovi, Tomovi, Pižlovi, Vláďovi) přišel jako jediný vhodný kandidát. K Tomášovi by to bylo i trochu nefér, takhle ho natáhnout na tři mače a pak mu říct sorry, dál tě už nepotřebujem.

já jenom rejpu.chápu,že příští sezonu už budete zdraví a bylo by nás moc.ale doufám,že se nebude cpát do útoku

A kdo je rada starších?? Kupodivu TI mladší

Rada starších rozhodla...A zdůvodnění je zhruba toto, s Mr. Šimkem se zná většina z nás a je schopen alternovat tam, kde bude třeba (záloha, útok), s Tomášem ne zcela - navíc jde jen o výpomoc v současné situaci. Pokud nás tedy bude dost, nebude ani třeba jeho služeb využít
Jene, do konce sezońy jsou už jen 3 zápasy

a proč nám jde vypomoct do konce sezony šimotor,když do konce kariéry nám může vypomoct tomáš?
neříkám,že není špatnej.

Láďa teď nemůže, bude moct ten čtvrtek, a víc neví...

Kumbál buď na všechno nebo na 3 ze 4 zápasů, přičemž jde stopro tuhle sobotu, Láďu jsem neřešil.

Tak co ten Kumbal a Láďa - proběhla nějaká předběžná komunikace o sobotě???
jo jendo,budeš tam služebně nejmladší,tak víš co tě čeká.chození pro míče(pro pivo),leštění kopaček atd.
už se těším na kombinace s tebou a přihrávky před prázdnou bránu.štěpu už sem to naučil,sice o tyčky,ale to neva.a né že budeš lepší střelec než já.STŘELEC sem tu JÁ.