Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil střelec | 02.06.2008 16:03
jo jendo,budeš tam služebně nejmladší,tak víš co tě čeká.chození pro míče(pro pivo),leštění kopaček atd.
už se těším na kombinace s tebou a přihrávky před prázdnou bránu.štěpu už sem to naučil,sice o tyčky,ale to neva.a né že budeš lepší střelec než já.STŘELEC sem tu JÁ.
Osobní profil střelec | 02.06.2008 15:59
a co si chtěl napsat,jen se vyslov,nenech se přemlouvat.chci znát tvůj názor.tvrdě do mě.
PS:ale ne zezádu
Osobní profil Tomm | 02.06.2008 15:36
Už už jsem chtěl něco připsat, ale pak napsal Ondra OK a ta chuť mě přešla...

Doufám, že nás na trenink přijde víc, než je napsáno, protože pokud ne, tak to asi v tomhle vedru nebude mít smysl. Na nacvičování trestňáků tam budem akorát já a Pižla, takže to je taky marný.

Zláťa: možná oslov nějaké svoje kamarády, ať nás je dost...
Osobní profil střelec | 02.06.2008 15:17
jo a jendo nezapomen na zápisný
Osobní profil střelec | 02.06.2008 15:01
ok
Osobní profil Mildinek | 02.06.2008 15:01
myslím že Shimátro je optimální řešení naší stávající situace tuto sezonu
Osobní profil Kartáč | 02.06.2008 14:31
nejsi mimo formu. Každopádně už bych to nechal být, Jenda nám pro tenhle případ přišel vhodnej, nic se mu neslibuje, on nic nam, Toma a další nechme na letní přestávku
Osobní profil střelec | 02.06.2008 14:14
ale pokud sis všiml,tak pokud byl Láďa,tak sem ho pouštěl hrát.a to co říkám o Štěpovi,tak to si dělám srandu,že kdybych měl tolik minut jako on,že těch golů mám taky víc.a mě by nevadilo hrát třetího útočníka.občas sem i rád.hlavně poslední dobou,kdy sem mimo formu.
Osobní profil Kartáč | 02.06.2008 13:55
Ondro, o Tomovi se ví, víme, že by chtěl hrát. Nahráno s náma má, ale na postu, kterej mu moc neseděl - bylo na něm vidět, že umí, ale do obrany bych ho prostě nechtěl - na tom jsme se také shodli. Svým stylem je především útočník a tam teď máme lidí ažaž. Vzpomeň si svý kňourání, jak tě Štěpa nepouští na hřiště. Po sezóně si musíme sednout a všechny tyhle návrhy probrat. Bude-li většína týmu pro zvýšení konkurence v útoku, myslím, že v tom není problém. Ale bude to samozřejmě stavět mimo hru nejen Zlatana, ale i Péťu. Vše se odvíjí od toho, jestli se povede ten postup. Pak má cenu tohle rozebirat. Jenda by se mi v týmu samozřejmě líbil taky, ale zatim to příliš reálný neni, tak to tolik neřešíme. Na vše je dost času do léta.
Osobní profil Kartáč | 02.06.2008 13:46
jinak, mluvil jsem ještě s Brušťou a ten původně neměl v plánu do konce sezóny hrát, ale když jsem mu nastínil situaci, říkal, že přijde v úterý na trénink a domluví se. Že by to případně zkusit mohl. Otázka je, v jaký je kondici a formě, a jak se cítí, do posledních zápasů ho potřebujeme jen pokud bude moct hrát naplno, to je jasný.
Osobní profil střelec | 02.06.2008 13:44
jo a ještě o tý sehranosti se šimátorem.já sem s ním ještě nikdy nehrál,kromě turnaje ve Svitavech před 5 lety nebo kdy to bylo.vlastně kromě Mildy,Pižly a Hazinů s ním nehrál nikdo.Sice ho známe a s Tomášem tohoi máme odehráno více.Ale pokud někdy do budoucna budem někoho stabilního shánět,tak myslete na něj.podle mě by patřil k těm lepším v týmu.
PS:toto vše jsou pouze moje názory.já jenom aby tu byl i někdo v opozici
Osobní profil Kartáč | 02.06.2008 13:43
Je to prostě kompromis: Dobrá půlka týmu nechtěla nikoho brát, druhá půlka chtěla a teď se začala ozývat, že se nescházíme a že to chce řešit. Na případné posilování kádru dojde až v letní přestávce, kdy budeme vědět, jak na tom jsou naši zranění a odpadávající (tedy leprotici a malomocní). Jenda je, myslím, v tomto případě ideální řešení - na tom se shodli všichni zainteresovaní. Díky tomu jsme už ani další lidi neoslovovali.
Osobní profil Kartáč | 02.06.2008 13:40
Co se týká toho rozhodnutí ohledně Jendy, šlo nám prozatím o to, aby to právě bylo jen dočasné opatření a to s někým, s kým se drtivá většina týmu zná, respektuje ho atd. Navíc máme s Jendou něco už nahráno (já, tom a Pižla něco kolem 10 zápasů, něco i Milda) a herně si vyhovujeme. Navíc je Jenda univerzální a má přehled, díky tomu může zastoupit téměř na jakýkoliv post. Tomáš nás samozřejmě napadl, ale Jenda nám (Mě, Mildovi, Tomovi, Pižlovi, Vláďovi) přišel jako jediný vhodný kandidát. K Tomášovi by to bylo i trochu nefér, takhle ho natáhnout na tři mače a pak mu říct sorry, dál tě už nepotřebujem.
Osobní profil střelec | 02.06.2008 13:23
já jenom rejpu.chápu,že příští sezonu už budete zdraví a bylo by nás moc.ale doufám,že se nebude cpát do útoku
Osobní profil Dr. | 02.06.2008 13:10
A kdo je rada starších?? Kupodivu TI mladší
Osobní profil Dr. | 02.06.2008 13:09
Rada starších rozhodla...A zdůvodnění je zhruba toto, s Mr. Šimkem se zná většina z nás a je schopen alternovat tam, kde bude třeba (záloha, útok), s Tomášem ne zcela - navíc jde jen o výpomoc v současné situaci. Pokud nás tedy bude dost, nebude ani třeba jeho služeb využít

Jene, do konce sezońy jsou už jen 3 zápasy
Osobní profil střelec | 02.06.2008 13:00
a proč nám jde vypomoct do konce sezony šimotor,když do konce kariéry nám může vypomoct tomáš?
neříkám,že není špatnej.
Osobní profil Kartáč | 02.06.2008 11:34
Láďa teď nemůže, bude moct ten čtvrtek, a víc neví...
Osobní profil Kartáč | 02.06.2008 11:30
Kumbál buď na všechno nebo na 3 ze 4 zápasů, přičemž jde stopro tuhle sobotu, Láďu jsem neřešil.
Osobní profil Dr. | 02.06.2008 11:19
Tak co ten Kumbal a Láďa - proběhla nějaká předběžná komunikace o sobotě???

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery