Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
tipovat se da do prvniho vykopu, ne?
jeste se tedy da tipovat? v pripade ze jo, tak mi prosim Pizlo posli na mail tu tabulku zapasu
uz se prihlasil, resp. ceka na autorizaci od Pižly
ještě bude tipovat marek spilka
:-D
ale nedivil bych se, kdyby se pak dožadoval výhry
no snad se jeste nekdo zapoji, počítám s celym týmem, až na Zlatana, protože tomu se asi organizačně nepodaří "podat tiket" a ke všemu ještě zaplatit peníze.
Si vsaď ještě jeden tiket Tome. Ten Jackpot je stejně nějak malej - s bídou pětikilo pro vítěze takže pro mě. Bookmakere, musíš se více snažit a sehnat další sponzory.

já na ondřeje nejsem alergickej, jen je to jedinej, kdo sem soustavně píše... tak aspoň mám na koho reagovat
Tyjo, se mi to nějak rozložilo v hlavě a začínám mít pocit, že naši na Euru postoupěj ze skupiny
Pižlo, kolik že chceš za to přepsání? Ty Turci jsou kokoti a my bez Rosickýho budem možná nakonec docela dobrý... No, nech to, aspoň budu mít radost, když postoupíme a i když nepostoupíme......brát zirtec...
Jo a dneska taky přijde Tomáš Svoboda a Lampič, počítám i s Honzou Švejnohou, tak by nás teoreticky mohlo být dvanáct - bůhví jestli se nezjeví Varan i s Markem.
ZLATO, nikomu tedy neříkej!
Hele, brácha, nechceš si na Ondřeje zirtec nebo klaritin? Třeba to pomůže

Dnes by měl na trénink dorazit ten Brušťa, tak s nim domluvte, jak to do konce sezóny vidí, ať zkusí hrát na tréninku naplno a řekne, jak se cejtí, potřebujem to vědět. Já nebudu, takže to nezařídím.
nekňourej... co tě na tom tak točí...?
koukám,že tam je zase pauza.to je na hovno
já na 90% jdu
mluvim o tréninku
počkejte do zejtra, kdyžtak dám vědět, mám možná někoho v záloze

tipy poslány, autorizace schválena