Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

minimálně - když to vydržíš, tak nebudeme muset točit posty a kvalitě hry by to mělo prospět

přemluvil sem tomáše na tipovačku,takže ti to pižlo zítra tomáš nebo já pošleme

takže jako nestřídám?

spíš si vem potítka na maraton. s Tomem jsme dohodnuti na tvém co nejvyšším vytížení. v sedmadvaceti se muž dostává na vrchol sil - kromě mě tedy - tak to jistě zvládneš! A to je rozkaz, herr wachmeister

mluvil jsem s Varanem, ten se pomalu dává dohromady, ale v sobotu mu náš zápas koliduje s pozemákem. Neví ještě, jestli vůbec bude schopen hrát, ale pokusí se na pozemáku domluvit tak, aby mohl na fotbal. Resumé napíše sem večer. Jinak teda počítám, že jdou všichni, tedy. Pižla - Kumbál, Milda, (Vari) - Já - Zláťa, Petr, Brušťa, Ondřej,Štěpa - tj. někdo asi do zálohy bude muset zaskakovat, nejspíš Štěpa, že?

to jo, to by chtělo

Teď už jenom v sobotu předvést něco jiného než před týdnem...

tak někdo zavolejte na svaz,at si v tom udělaj pořádek.já cizí goly nechci

Tome, psal jsem už, že Láďa tenhle zápas natuty nemůže...

http://tydenik.psmf.cz/hl/4/c/ - už je i týdeník - Ondřeji, oni ti připsali dva góly - že by podlehli tvý přezdívce? Jinak čeká nás nejspíš rozhodující zápas sezóny. Vítězství by nám dalo velkou šanci na postup, protože nejen my, ale i ostatní týmy ze špičky maj hodně zápasů mezi sebou, takže by nás neměli dohánět tak lehce... ale taková Šachta a Fugas se na nás už moc nemusej ohlížet. Jestliže to bude jako doteď, že bude každej ztrácet body s každym, tak by to mělo bejt ok

Tyjo, když na to tak koukám, tak jsme měli zatim hrozný štěstí... evidentně silnej matfyz nám body daroval a když se nám nedařilo, tak soupeřům taky ne. Ale pozor - ty Dodos maj fakt super výsledky - bude to asi silnej soupeř, tak snad se v sobotu sejdeme a bude to stát za to. Měl by přijít Brušťa, Kumbál - Láďovi napíšu, Varana si prosím nějak ošéfujte, já budu od zítřejšího rána pryč.
So, good luck!!!

Tak je to báječný!!! Fugas i Agčv prohráli!!! Máme kliku - ted musíme zmasakrovat Dodos kings a budem na tom skvěle... Je to ale pekelně vyrovnaný - prvních šest týmů je v rozpětí dvou bodů, přičemž čtyři týmy za námi mají o bod míň než my, tj. 11
http://www.psmf.cz/index.php?cmd=page&type=50

kumbál mohl dát do banku to kilo rovnou a nemusel ani tipovat,ušetřil by si tím aspoň čas

hmm smůla tak asi nebudeš zařazen do soutěže !!!!

pižlo peníze dodám co nejdříve,ale v sobotu to ještě asi nebude

co to tam má mariusz za dementa

už je středa odpo a ještě nejsou tabulky,to jsou pacholkové

Po uzávěřce vám všem pošlu kompletní tabulku všech tipů. Jen jedna zajímavost v tabulce u tipů Kumbála je v zápase Rakousko - Chorvatsko skóre 0:20, nejedná se o překlep. Nejenže je Kumál vlastenec jako prase (ČR bude první a v každém zápase nazazí každému minimálně 3 branky) ale také rád jezdí do chorvatska a nemá rad rakušany viz skóre 20:0

Štěpa: posláno a počítam s tebou
Mariusz: vybírá se předem, kdo nedodá jako by nevsadil, na dluhy si najmy ukrajince !!!

Jiří: sháním co to jde, včera jsme ukecal a stáhnul Kumbála, to je 10. Počítám ještě se Štěpkou, Kumys se taky tvářil že by si vsadil, možná i Zláťa a tabulku jsem posílal i Honzovi Švejnohovi, když to dopadne bude tam 1400 když ne tak 1100, to je pro vítěze 800 stováků !!!
Ondra: bezva, další volavka!!!
Všici: v galerce jsou nové fotky od jirky z posledního zápasu