Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

tam

tak to tma máš, modýlku jeden sázkařskej...

Jinak vám do mailu pošlu koplet tabulku spojenou, pro lepší přehled v bodech. Čekám jen na doplnění od Dr.. Jestli mi od něj zbylé výsledky nepříjdou do zítra, tak más smůlu.

Míra: nějak se mu podařilo při vkládání zmršit strukturu tabulky a došlo ke smazání výsledků od 19. do 24. zápasu. V sobotu jsme to předělával. Jelikož od vás mám zaslané výsledky v excelu a Vlado to vplňoval sám rovnou na web. Jeho výsledky chybí páč je nemám od kud vzít. Viz. diskuze Pižla | 07.06.2008 13:55

Kurva Vlado!!! Pošli tipy, ale nevypisuj do tabulky na webu. Nehodlám ji zase předělávat. Napiš je sem do diskuze a nemo na můj mail. Jinak budeš vyškrtnut ze soutěže.

Kde má Vláďa posledních 6 zápasů?

že vás to vůbec bere - já viděl poločas a ještě tak napůl...
a navíc taktický fotbal ala Uhrin už je zase v kurzu - postup ze skupiny tím pádem jasný

mě teda daleko víc štve to dvojzápasové širákofiasko - to fakt nedokážeme hrát dýl než dvacet minut...???
na druhou stranu nemůžu zúčastněné za tu dvacetimiminutovku neocenit, opravdu to bylo k pokoukání - jen ty góly jaksi opět nepřišly - a Střelče, ty už nemel, že nemáš formu, takhle jsi už nikomu hlavy nemotal jakou dobu.
teď se holt musíme dát za těch 14 dní do cajku, využít při Jenově absenci podpory z z Poberounčí a doufat v pomoc Fortuny, naši soci by se navzájem vysekat mohli, ale jestli to udělají, kdo ví...

Cus,
Tome napiš mi sem prosím číslo na O. Hánu, abych mu mohl napsat jak hráli, dík.

Míra kingus...
Pižlo máš recht, jsou to paka, taky mi přišlo, že se na to nedá koukat. A vůbec, proti nejslabšímu týmu skupiny nastoupit v takhle defenzivní taktice... No nevim
A třetí zpráva nejmíň radostná: Po zápasovém střetu se stokilovým soupeřem mám zlomený palec na noze a tudíž mě do konce sezóny musí zastoupit Šimátro... :-(

Pekněj start do soutěže Míro!
Ta naše sebranka byla ale tragická, vyhrát si vůbec nezasloužli. Fakt komedie, netuším co to mělo být. Vypadalo to jako banda ploužících se důchodců, snad až na Libora. Poláka bych utratil rovnou na hřišti. Plašila jsem si všimnul až v 80min. No komedie!!

A ještě k tomu vopice na zádech.

6 bodu doma.

3 body doma.

Jakmile Vlado doplní zbylé výsledky, pošlu všem celou tabulku všech tipů pro lepší orientaci.

Dr: nebo to napiš sem do diskuze!!!

Dr.: pošli mi mailem na p.zelezny(zavináč)seznam.cz tvoje tipy zápaů od 19. do 24. zápasu, podařilo se ti s prominutím rozmrdat tabulku č.III. Musím ji tak kompet upravit. Na webu prosím nic nevyplňuj. Pošli mailem !!!

Nevim, jestli to ještě někdo bude číst, ale přeju hodně štěstí a dejte vědět, jak jste dopadli...t

jistě jste si všimli, že Varan v sobotu jde. Neví sice, jak to půjde a jestli to půjde, ale přijde...

to nevim, jak to vydržim, můžem zkusit
Ten chlap si dělá co chce!!! Člověk mu dvakrát napíše ať nevyplňuje tabulku na webu a on ji stejně vyplní!!! Buďiš mu k dobru připsáno, že ji tentokráte ne zmr... !!