Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kartáč | 14.06.2008 9:47
já ti dám chromýho mě - ty blikátore...
Osobní profil střelec | 13.06.2008 23:11
to mám pod kontrolou...blik...kreténe
Osobní profil střelec | 13.06.2008 23:10
kdo a kdo a kdo to je,je to chromej honza
Osobní profil Dr. | 13.06.2008 14:29
a střelče, ty zas tolik nevtipkuj, tvá žlutá karta byla také projevem již tradiční duševní nevyrovnanosti - v tomto případě zcela tvé vlastní - v Řepkově terminologii tzv. blikance.

Jestli tě to chytne v příštím zápase zas, tak si v poslední zápase nekopneš, a kdo pak oslabuje tým, co???!!!
Osobní profil Kartáč | 13.06.2008 12:47
Jenda je záložník, ať hraje místo mě, to je jeho pozice, tam bude kralovat...
Osobní profil Dr. | 13.06.2008 10:01
na zkoušení není čas, přichází hotový hráč s prvoligovými zkušenostmi zocelený tvrdými bitvami na Old Trávordu - má úkol jasný a jednoduchý nahradit JenaZlomprsta, já věřím, že na své misi uspěje!
Osobní profil střelec | 13.06.2008 8:28
někdo si to musí srovnat v hlavě a někdo si musí srovnat nohy
Osobní profil střelec | 13.06.2008 8:27
no to bude spolupráce v útoku,jarda jágr s christianem ronaldem
Osobní profil střelec | 13.06.2008 8:24
takže štěpka půjde do zálohy
Osobní profil střelec | 13.06.2008 8:23
takže pižla práskač
všimli jste si,že v tomově článku nebylo nic o mě.sem se změnil co
Osobní profil bobby | 12.06.2008 23:05
Tak teprve teď jsem viděl to video. Kde jste to vyhrabali? No, co to byly moje disco léta. Ale že jsem byl ve 13 frajer co?
Osobní profil Dr. | 12.06.2008 19:03
absolutní souhlas - závěr soutěže pojměme v duchu hesla ego nic - širáci vše!!!
Osobní profil Tomm | 12.06.2008 16:44
Ježiš, to je to tak dlouhý....sem to mohl hodit mezi články - sry...
Osobní profil Tomm | 12.06.2008 16:44
Já si to, Mildo, neumim moc představit, ale asi i v tý minitabulce bychom na tom byli špatně, ne? Když jsme prohráli dva zápasy ze tří se soupeři z minitabulky (fugas, dodo, šachta)...no nic.

Každopádně podle vašeho popisu posledního soupeře se nabízí varianta, že dodo vyhrajou a nám se tak uvolní druhé místo. Takže musíme porazit agčv a dom. potřeby - jednoduchý jako facka.

Myslim ale, že by všichni měli zamakat - halvně asi na psychice, říct si co umim, co budu hrát a hlavně nebýt nepříjemný na hřišti - je to zbytečný. Já jsem sice na posledním zápase nebyl, ale umím si představit a klidně jmenovat budu (i když Pižla nechtěl jmenovat neformaře): Mildovo kúúúúrva, když se cokoliv nepovede, bráchovi debaty, Štěpkovi debaty a rozčilování se, hromadná averze vůči Zlatanovi....

Nic osobního, vím že jsme všichni emotivní a když se nedaří, tak pod tlakem, ale prostě si na to musíme dávat pozor - jsme tam jako tým a nemůžeme se zlobit na sebe ani na rozhodčího, ničemu to neprospívá. Hlavním cílem je postoupit, proto nemá smysl si cokoliv vyřikávat PŘI zápase. Lepší je to PŘED zápasem, MEZI poločasy, PO zápase. Neznám nikoho, komu by vyhovovalo, když na něj někdo během zápasu huláká...

Vím, mám s tím problém i já, a proto se soustřeďme na to, abychom VŠICHNI přispívali k dobré atmosféře a maximálně k bojovnosti - a pokud neumíte ostatní podpořit, tak prosím raději mlčte.... protože efekt je mínusový....

A hlavně, hlavu vzhůru, máme to jen v hlavách, na naší amatérský úrovni už moc výkyvy ve formě nejsou, prostě to zase usoustředit, srovnat si vše v hlavě a zabrat na 120%....

Jinak se dá asi předpokládat, že zkusíme Jendu v záloze, kdyby mu to nešlo, tak v útoku.

Jo a přijďte v úterý na trénink, dáme širácký "áčko" proti zbytku....takový menší přáteláček...
Osobní profil střelec | 12.06.2008 9:14
to je idiot,on neměl ani tužku ne.to nebylo ve 20.minutě,ale vteřině.to neva,minule mi připsali dva.takže bitej je na tom milda a to mu to nevadí
Osobní profil Kartáč | 12.06.2008 8:16
A širáckou reportage si nestřihneš, Milánku?
Osobní profil Mildinek | 11.06.2008 23:09
no právě a když by vyhrál všecko i fugas, rázem by nerozhodoval vzájemnej zápas ale minitabulka, kde bychom měli mít nahráno
Osobní profil Dr. | 11.06.2008 22:51
To jen v případě, že by spolu Šachta s Dodem plichtily, pak ano. Ale tuhle variantu radši nepřivolávat, to by nám i 2 výhry mohly přinést leda bronz - pokud by tedy Dodo i Šachta v posledním kole vyhrály, to samozřejmě.
Osobní profil Mildinek | 11.06.2008 17:32
ideální by bylo, kdybychom všechno vyhráli a zároven i fugas - páč při shodném počtu bodů s někým z těch prvních dvou by pak hrálo roli skore ze vzájemných zápasů, ne?

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz