Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

nebuď gay, tak já ti dám pade a bude to sto na nula, ok?

já se možná uvolním, vidím to na pade na pade

Láďa Jelínek přijde, Jendův kotník moc dobře nevypadá. Opět nebudem kompletní a opět ten zápas bude trochu o štěstí. Ale sestava je dobrá, takže není na co si stěžovat, i když opory budou hodně chybět. Dáme do toho všechno, vymyslíme dobrou taktiku a agčv ať se třesou!

čus,dneska na trenink dorazím později

to je zase posila,psychicky to nezvládl a radši se zranil.ale když celou dobu někoho nabízím já,tak to ne

fošna - jakej výron, tak se prostě utřeš a budeš hrát, ne?

Situace je jednoduchá - vzhledem k tomu, že Dodo nezvládli situaci a prohráli se Šachtou, stačí nám dvakrát vyhrát a nebude co řešit. Soupeři (AGČV a Domácí potřeby) jsou hratelní - dnes jsem je viděl jeden poločas osobně.
Plán je to prostý, ale zcela hodný vašeho herního a mého koučoidního génia.

Zítra na trénink asi nedorazím,nějak nestíhám. Jinak na sobotu jsem na 120% připraven.

Už jsem to říkal Tomovi, udělal jsem si v neděli na posledním zápase výron kotníku, takže momentálně je to nateklý a modrý. Ale fotbal je o vůli a o srdíčku, takže doufám že to půjde, jinak amputace a protéza a stejně nastoupím. Tak nechápu že nejde milda kvůli nějakému metalu. Bejt tebou mildo jdu a udělám metal na hřišti...

nebuďte hovada a přijďte, kua, já chci hrát příští rok trojku, Mireček taky...

jinak řečeno - Brušťu si vezmu na starost já a ty, Tome, prosím kontaktuj Láďu

Když už zase začínáme počítat hráčské ztráty, tak žádám všechny, co mohou, aby na zápas přišli - speciálně, aby zodpovědná osoba (kdo jiný než Tom

Chtělo by to rovněž zjistit, jak to bude s Brušťou a Láďou...

http://milanpokorny.blog.idnes.cz/c/39319/Karel-Bruckner-konci-je-vubec-za-co-dekovat.html

a takhle se hraje o postup,furt někdo chybí

metalcamp

Milda: taky dobry... Proc?
Lyky: ja myslim, ze stopro muzes...
Vsem: to jsou takovy gejove, ty nase buznicky italsky modelky, co hrajou obranu, takhle se posrat po ty Cechove chybe... to je fakt na urovni mladsich zaku...

v sobotu bohužel nejdu

Cus širáci,
bude vás v úterý na trénink hondě? Rád bych si s váma zatrénoval, sice nevim jestli budu moci, uvidim co mi řekne doktor v pondělí, ale kdyby to šlo tak bych rád přišel. Tak napište.
Ještě něco, vzhledem k tomu, že soupeři budou domácí a mají modré dresy, tak si s sebou přibalte v sobotu i rozlišováky. Ti co je nemají, si prosím vezmou něco žlutého, žlutavého, nažloutlého či svítivě zeleného místo toho!!!!
Odjezd ze Kbel v 8.10 od Hazlbauerovic rezidence!!!
Sraz na místě před půl devátou.