Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jak mám rozumět tý hromadný neúčasti na úterním tréninku? To je čurbes...

Vzhledem k tomu, že změny bude třeba udělat většího rázu, byl bych pro to, abychom ty nejzásadnější věci probrali hned, ale záleží na náladě ostatních. Není třeba zacházet do detailů, ale základní principy bychom s ujasnit měli. Jinak Vysočanská hospoda "U Pecků" se mi moc nelíbí. Pokud se chceme radit, nejsem ani pro Mt. T-Jacka. Co takhle Černá Kočka v Karlíně - parádní sklepní hospoda se skvělým jidlem i cenama. Stačilo by v úterý poprosit Bobbyho, ať to tam zamluví, má to kousek od bytu.

s tréninky souhlasím, nicméně k tomu musí být obecná vůle - mluvíme o tom už asi rok...
postup je mimo šanci - dva body prostě chybí
čtvrtek bych proto pojal klidově - ať si zahrají všichni - můžeme necht na půlku zachytat i Jerryho
po zápase bychom si v klidu sednout někde mohli - v půl deváté bude vše za námi a hraje se v Letňanech, takže na rodnou půdu či třeba do Vysočan není daleko
radit se má smysl pouze v případě, že na to všichni přistoupí - ne že K. bude lovit rusky mluvící bábušky atd., je ale fakt, že taková záležitost by byla na místě - možná že bych ji ale ponechal až na srpen před sezónu, tehdy by už konečně bylo dobré stanovit jasná pravidla platná pro všechny. čtvrtek by spíš mohl být volnou zábavou pro uvolnění po prožitých stresech...

tréninky - jedno z témat porady. S Mildou souhlas... trénovat potřebujeme, právě třeba rozehrávku, zpracování, hru pod tlakem, krytí míče, standardky atd.

hele, máme ještě vůbec šanci na postup? Já mam pocit, že už ne. Šachta minule vyhrála, ne? Ta bude před náma tak jako tak - v tabulce má 13 + 2 a my můžem získat max. 14 - no a pak spolu hrajou Dodo (13b) a AGČV, který maj teď bodů jako my - takže plichta hraje pro Dodo a AGČV když vyhrajou, tak jdou před nás o vzájemnej zápas, ne? Co ten čtvrtek? bude nějaká akce? Hospoda, porada?

ještě k tématu - hlavně si všichni musej uvědomit, že když už se tak prožívá, zda ten, či onen choděj na tréninky, tak by se skutečně na těch trénincích mělo něco dělat - nejsem si jist, jestli pár střel při rozehřívání a pak dvě hodiny na dvě někomu pomůže. V životě sem neviděl třeba Petra Kučeru se Zlatanem, že by si vzali bokem míč a trénovali zpracování, nebo přihrávky z první a to to sakra potřebujou. Mělo by to mít skutečně nějaký řád a plán, ne že se po dosažení počtu deseti lidí jen rozhodí na dva týmy a de se hrát srandamač, to je na hovno, to radši půjdu běhat po vyšehradě (což sem takhle již párkrát praktikoval, když sem příjezd na trénál nestíhal)

http://milanpokorny.blog.idnes.cz/c/39986/Rusko-fotbalova-oda-na-radost.html
vím, že na to není vhodná chvíle, ale karmička by se mi hodila, jakmile člověk nepíše o kontroverzích, lidi to nezajímá

no, skoro neni co dodat... ja myslim, ze bude treba zauvazovat o vice vecech, ale asi jednou z hlavnich bude ten herni system. Mozna opravdu neni hra na stredaka tim nejlepsim systemem. Dalsi vec, ktera nezaznela, je to, ze stale nehrajeme v pěti, je třeba zapracovat na ofenzivni, resp. kreativni hře obrancu, tzn. trošku více držet míč, hrát odzadu sebevědoměji, utoky vytvářet postupně kombinací s množstvím přihrávek, třeba i dozadu. Trochu víc jako Vosy nebo třeba Barcelona... :-) i když ne uplně...

mám pouze jednu malou poznámku o tom nakopávání.čas od času to není špatný,protože hrat furt po zemi se okouká a soupeř si na to zvykne.a hlavně když je tam štěpa s láďou,kteří jsou jediní z našich útočníků s velice dobrou technikou a pokrytím míče a v pohodě si to umějí zpracovat,tak je dobré to občas nakopnout.být tam já nebo zlatan s kůčou,tak to je něco jiného

4. S tím souvisí i to, že nám ve hře častokrát chybí v kritických momentech sebevědomí - viz včerejší nakopávání místo přihrávek (je prostě nutné věřit, že si s nimi záloha a útok poradí) nebo že pořád neumímě reagovat na vývoj zápasu, a když vedem, tak hrajeme, jako kdybychom prohrávali atp.
5. Vím, že tohle už bude vypadat jako prkotina, ale stejně to zmíním - nespolehlivost: Brušťa řekne, že přijde a bez omluvy se nedostaví, o Zlatanovi ani nemluvím. Myslím, že základní pravidla slušnosti by tu měla platit pro všechny, jestliže se jinak všichni omluví, když nemůžou.
Nikomu z vás to samozřejmě nenutím, ale tak to vidím od postranní čáry. Myslím ale, že podnětů pro zamyšlení před příští sezónou by se našlo ještě víc, a bylo by třeba něco s tím udělat, ať už se nám tohle neopakuje.

No řekl bych, že tahle sezóna pro nás byla plná poučení. Ukázala to, že na čtyřku máme s prstem v nose (tedy na to, abychom v ní dlouhodobě pobývali)- po tom hrůzyplném zimním turnaji jde o příjemné zjištění. Na druhou stranu ukázala v závěru i to, kde nás tlačí širákoboty nejvíc a jak daleko ještě máme k reálné snaze o postup.
Zde jsou podle mě hlavní důvody:
1. jestliže chybí byť jen jeden důležitý hráč, hra jde o 30 až 50 procent dolů - viz poslední 3 zápasy
2. S tím souvisí to, o čem přemýšlí i Tom a Honza, tedy že náš styl hry se střeďákem není úplě flexibilní, když se musíme spoléhat na to, že HH budou zdraví, neb dalším z nás tahle pozice nesedí.
3. pořád na hřišti ještě zbytečně moc blbnem -
Pižla s Ondrou Benešem se omlouvají za vše, co se jim nepovede, znervózní a jejich výkony jdou úplně zbytečně dolů, ač kvalita jejich hry na začátku sezóny hodně vyrostla. Honza pořád vychovává protihráče i rozhodčí, ač už se tisíckrát mohl ubezpečit o tom, že to jeho hře neprospívá. Milda to žere, což je dobře, ale někdy někoho z vás zbytečně sprdne v tu nejméně vhodnou chvíli. A Ondra má pořád blikance...

no jasně,si se byl ožrat za týmové prachy a teď ti chyběj co
jeden gol dal štěpa a druhej láďa jelínek

Portřebuju uhnat Laďu Jelínka aby konečně zaplatil startovné. Po zápase se vždy okamžitě zdejchne a já mu o prachy nestihnu říct. Můžeš mu cinknout Tome? Nebo mi na něj napiš číslo. Dále chybí ještě 500Kč to je za smoldu se kterým se počítalo ale nakonec odcestoval. Takže když každý doplatí 50 bude to v cajku.

Tome pošli mi veškeré bankovní údaje ať můžu zaplatit škole hřiště.

hele, kdo dával náš druhý gól???

hovado...

sorry že sem nedorazil, vzal sem si sebou na dovču věci, že přijedu, ale nakonec měl vyřadila uplně jiná věc - nějak sem prochladl u bazénu a z pátka na sobotu sem měl tak brutální rýmu jako už dlouho ne a k tomu opět alergické kýchání a pálení očí - prostě sem byl totálně nepoužitelnej

a ještě jedna nemilá zpráva,má opět pohmožděnou krční pátř,tak ve čtvtek nerozšířím moji střeleckou statistiku a přijedu pouze fotografovat váš poslední zápas v sezoně.tak doufám,že to bude zápas vítězný.

sice jsme měli zase po pár zápasech nejsilnější útok i zálohu,ale osm golů bylo nad naše síly.
ze začátku sezony,když nám to šlapalo,tak ze základu nikdo nechběl a vyhrávalo se,ale v posledních třech prohraných zápasech chyběl min. jeden důležitý hrát,ať to byl tomm,kartáč,varan a i teď milda,tak jsme neuhráli vůbec nic.
Tréninky v podobě, jakou popsal Milda, by byly fajn, ale to by museli chodit VŠICHNI širáci... a ne jen pět lidí, většinou nás doplňují neširáci a případně i nějakej ten opálenej kluk od plotu. A s neširákama nemá cenu něco trénovat, ani o to nestojej. Jsme rádi, že nám dělaj sparingpartnery. A myslim, že tréninkama se nikdo neohání - je to možnost si zaběhat, zakopat (což určitě k něčemu je) a hlavně se sejít, což skýtá možnost si o čemkoliv promluvit, vyříkat si nejasnosti ze zápasu, stmelit kolektiv. Lepší než se vidět po týdnu deset minut před zápasem. A popravdě - myslíte si někdo, že někomu pomůže jendou týdně půl hoďky zpracovávat balon? Jediný, co má smysl, je trénovat ty standardky a herní systém. Fyzička a individuální technika je na déle a každej si to musí vošéfovat sám.