Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ondro, některý ty borci nemaj na tebe... :-D Vláďo, aspoň na obecné rovině by to chtělo probrat už před prázdninama.

Ns změny máme celý srpen - v té době bude jasné, kdo bude hrát, či ne, do té doby bych s doplňováním počkal...

Pižlo, report nebude??
Já zítra kdyžtak něco peprného spíchnu...

já hlasuju pro 1:58 :D

tak tady na ty borce nemám
http://www.youtube.com/watch?v=EOFcQLUcx6k&feature=related

zdravotník...fotbalistu, sem dement

Tyjo, tak tohle je super... nejlepší jsou momentky za stopáží zhruba 2:40 a pak jak ten zdravotní či co nemůže uchopit ty nosítka a pořád si cpe toho fotboalistu do zadku

http://youtube.com/watch?v=DguWvkWtFas&feature=related

nezklamal

já to myslím naprosto vážně

No, myslim, že tohle je zcestný tady řešit. O svých blikancích víme všichni a asi se není o čem bavit, Ondra tyhle kecy beztak nemyslí vážně (ačkoliv sem za pět minut napíše, že je vážně myslí). Ten systém ale probrat potřebujeme - a v závislosti na tom i případný posilování / neposilování kádru. Co se týká systému, je podle mě problém v jeho nepřizbůsobivosti na hru soupeře. Takže musíme buď najít lepší systém nebo mít variant víc a musíme být schopni je měnit. Kdykoliv změníme rozestavení, bude to asi chtít revizi rozdělení postů a to bude chtít čas a zkoušení...

víckrát to ani nejde, když za to dostáváš žluté :?)

já myslel jednou za zápas

však jsem zmiňoval i to (viz Honza), ty sice v pohodě jsi, ale zase máš ten "dar" udělat z klidného zápasu nějakou faulovní blbostí ultimátní utkání. Míru zmiňuješ oprávněně, jenže ten je podle mě na tom tak, že ty jeho výlevy (fauly, gesta či výkřiky) jsou reakcí na to, že se mu nedaří - což je taky "pěkná" věc...
A slovo jednou bych nepoužíval ani v legraci, tohle děláš už od čtrnácti

a když už tady vlada povídal o mých blikancích,tak mě to strašně pomáhá po psychické stránce.hodně z Vás se hádáte se soupeři a rozhodčím a jste vytočení a nesoustředíte se na hru,ale já jednou do někoho zajedu a sem v pohodě.zeptejte se Míry,ten je podle mě na tom stejně

pánové,jestli se nepletu,tak hrajeme na Proseku

střeďák funguje, to že nám to ted nešlo bylo tím, že jste chyběli a nebo bylo zranění, když by byl šimátro, dycky tam dva kvalitní hráči na ten post budou, neměnil bych

Brašule: aby ses.... jdu na beach, výjimečně, jinak mám snad dost velkou účast. Jinak o tréninzích a jejich významu - viz níže. Stejně bych nechal tuhle sezonu vklidu doznít a začal makat až v se začnem opět pravidelně scházet - kdy, to nevím...srpen?

Jinak bych možná neměnil hru střeďáka, ale spíš obrany=útoku, tj. hrát 3 - 1 - 1, ale o tom až v hospě. Jsem taky pro to sejít se ve čtvrtek - klíďo v Karlíně.
Pižlíku: mrknu odpo doma na to číslo účtu atd. a i s Láďovým číslem pošlu.

kočka super
obě videa moc pěkný - taky jsem se nejvíc smál tomu rafinovanýmu gayovi převlíklýmu za zdravotníka