Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

góly se daj opravit...

původně Láďa počítal, že půjde.

tak už to mam, podmínky našeho postupu jsou, že Dodo prohraje s AGČV, Fugas s Pencem neremizujou a Matfyz zaplichtí s Itálií - vznikne pak minitabulka my, Matfyz, AGČV, Penco/Fugas a z tý vyjdem nejlíp. Ale to je asi jediná možnost, myslim. Nic z toho není nemožný, ale asi bych si na to nevsadil.

štěpovi nepřipsali gol,podvodníci.když ztrácím pouhé dva goly,tak asi dneska nastoupím i se zraněním.na podzim sem s tím hrál taky a šlo to.a hlavně si chci zahrát se šimátorem.
láda jelínek jde?

jde o to, že když se do minitabulky dostane Penco nebo Fugas, tak nam body a skore s nima maj zajistit postup?

to neřeš

to nevim jestli pudu, chci vidět rusáky

Vláďo, vysvětli klíč, vejrám do toho už dvacet minut a řešení nevidim

tady je to mrrrtvý. Mimochodem, na http://tydenik.psmf.cz/hl/4/c jsou výsledky a já, ať na to koukám, jak na to koukám, možnost postupu nevidim. Jak se počítá ta minitabulka? Nebo rozhoduje skóre dřív než vzájemnej zápas? To by pak šlo

na netu o plátnu nic neni, ale je tam televize

o plátnu nevim, zkus to najít na netu

něco pro Mildu a Tomáše - kdyžtak to secvičte.;-)
http://www.youtube.com/watch?v=8ONqxJV__fE
Moc se omlouvám, ale zítra nemohu. Vážně mi je to moc líto. Tomáš

a je tam plátno?

A já zase potkal ve sprše Naomi Cambelovou a Claudii Schiffer.

Turnaj: já určitě nejdu, jsem pryč!!
Kočka: dobrý !
Jenda: nedělej zagorku!
Míra: mám podobnou příhodu jako t s Ferreirou. V neděli jsem potkal na bedmintonu ve sprše Radka Kováče a Míru Baranka.

Dr. : na zápas určitě dorazím a čapat budu taky, Jerryho jsem chtěl nechat chytat protože už bylo vše rozhodnutý.Tvoje magické statistiky do toho pěkně zasáhly.

koukám, že to sem Kartáč nedal, takže pánové zítra ve čtvrtek od 21:00 máte/máme zamluvenou hospodu pro 15 lidůch. Jmenuje se Černá kočka a je u nás v Karlíně (vybral ji Kartáč, já ji jen zarezervoval). Prostředí celkem příjemný, vařívali taky obstojně, ale točí Budvar

rozhodně by měl Šimátro jít

no Jendo, my ted uvazujem, ze bych hral spis utok tenhle zapas, braneni mi nejak ted moc nejde, takze by ses nam hodil...
tak Láďa jde natuty