Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

hele, gejpižlo, já teda něco taky vyhrál? Asi mám pásovej opar, heč! Nechceš jít na pivo, mam mít velkej přísun vitamínu B, tak se musim léčit...

a jak to,že nebudeš na turnaj?

Jak to bude s tréniky, zjistíme v anketě. Dnešek bych vypustil, páč nevíme kdo tu je a kdo ne. Jen upozorňuji, že jsou prázdniny a škola je zavřena tzn. přelézání plotu. Pokud bude alespoň 8 lidí co chtějí chodit pravidelně, třeba i s kamarády. Hodím to do kalendáře aby se dalo přihlašovat.

Na turnaj se můžete vesele hlásit v kalendáři. Výsledky soutěže jsme vám poslal na mail. Prašulky přerozdělím jakmile se uvidíme.

Nazdar šíráci, já bych teda řek, že trénovat potřebujete, takže vřele doporučuju letní přípravu nevypouštět. Navíc vás chci informovat že počernický VOKURKY a LUDMILA TEAM vyhráli v sobotu turnaj v Doubravčicích. Už je to druhej v řadě, takže se na asi chystáme do Kbel. A někdy v srpnu je turnaj v Počernicích, kterej jedem obhajovat, takže doufám, že se neleknete a přihlásíte se taky bandasky kbelsko-satalický. To heslo se kterým jdete do každýho turnaje už znáte .... Není důležitý vyhrát......., takže dejte vědět a já Vás tam zapíšu. Je to dneska?

já tu jsem a rád bych chodil. Možná bych přived jednoho kolegu lačného po sportu.

http://milanpokorny.blog.idnes.cz/c/40804/Co-mi-prineslo-letosni-EURO.html

já tu sem,ale chodit nebudu.
ale na turnaj příjdu

hele, co treninky pres prazdniny? Kdo tu je?

to jako nás všechny pozveš? Ale tos nemusel, to je od tebe fakt moc milý

Díky

No jo, Štěpo no tak jsi vyhrál no...

Chtěl jsem se zeptat, kdy bude vyhlášení vítězů naší soutěžě?

Tak definitivně potvrzuji, že jste na turnaj na kbelském fotbalovém hřišti (umělka) na 2. 8. 2008 přihlášeni. Startovné 1000 korun. Tak by to asi, Pižlo, chtělo utvořit anketku přijdu-nepřijdu, ať vás tam není pět...

18:50 z Jilemnický jede 186ka smer Ceskolipska, tim pojedu

Cus, teď jsem se díval na tabulku na stránkách PSMF a furt mi nějak uniká ta vaše postupová matika, pač poslední kolo hrajou dodo králové s A.G.Č.V. a ty vás oba porazily, tak ani případná remíza nepomůže!Ale Láďa to má asi spočítaný.
Jo a nevíte někdo jestli svaz bere body za neoprávněný nastoupení hráče v trestu, nebo je jenom kontumace?

jak jako hrát nebudu.sem psanej,sem.takže hrát budu.a nebo uvidím.

Takze Jenda jde, protoze nejde Kumbal a Mozna i Milda, hrat nebude Ondrej - takze bud do zalohy, kdyz ja budu v obrane, nebo do zalohy, kdyz ja budu v zaloze a Kartac v utoku

Jinak odjezd ještě nevim, možná Varan, jinak asi MHD, ja ted vůbec nemám čas to šéfovat a organizovat - zvládne to snad kolem šestý brácha.

Tý jo, to je účast...že bych šla fandit???

jo jinak já tu samozřejmě (šestinedělí) jsme a klidně bych chodil