Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

7 lidi + Bobbyho kolega - to je osm, to by šlo, ale chce to asi dat branky k sobe, ne? Co Varan, ten by mel jit taky, ne?

Ja bohuzel,zitra nedorazim a vypada to ze nebudu moct ani na ten turnaj

čau lidi,toto se týká pouze lidí,kteří chodí k bobbymu na poker.
někdy v létě bych rád uspořádal poker-grilovací párty max. pro 8 lidí v šestajovicích.tak piště kdo kdy máte čas a já to naplánuju.
PS: kdo to neumí a chce si taky zahrát,může se taky hlásit

Já nejspíš přivedu kolegu. Není prý nějaký extra fotbalista, ale je sportovní a rád by přes prázdniny chodil, pokud mu to aspoň trochu půjde :-)

PPište pls, kdo jste schopni sehnat někoho na úterní trénink z mimoširáků. Já asi nikoho, co dedek Michala, Bobbika toho svyho kolegu? Ondro, vim ze nejdes, ale nesel by Tomas? Vari, co Marek, Zlatane, co Karel, prip. Honza? Chci si zahrat...

něco jako já za mlada

malej frajer, nechutně rychlej a hlavně ty gólový přihrávky...

si piš, dokonce přímo do čela...

a už si někdy dostal klackem přes hubu?

No, lepší než klackem přes hubu, no...

Ještě jednou pro tipéry uveřejňuji výsledky.
1. Štěpka 880Kč
2. Míra 220Kč
3. Kartáč 100Kč

Tak sme nakonec šestý, no po tak pěkném začátku nic moc...

Upozorňuji, že jestliže nebude přihlášeno nebo alespoň ohlášeno na webu alepoň 8 lidí. Nic neobvolávám a nesháním. Nemám nato čas. Jste dostatečně staří aby jste uměli napsat: jdu a beru sebou kámoše na úterní trénink!!!

Ondra: budu si válet šunky na Islandu
Kartáč: tobě se vrací vklad 100Kč a včera jsem ti ho úplně zapoměl dát. Přihlaš se o něj!!!
Všici: vypádá to že vás na treňajs moc není holenkové ale přesto to tam šoupnu. Můžete se vestle hlásit.

spíš začly prázdniny, tak jsou všichni v hajzlu...

sezona skončila špatně,tak jsou všichni zalezlí

Tady je nějak mrtvo. Zatím se vyjádřilo pouhých sedm lidí!!!!!

ja tu taky jsem
zitra prijde i svejnoha