Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jsem pro cizího gólmana, protože si myslím, že je zcestný, aby chytal někdo od nás a přišel tak vlastně o přípravu.

můžem si půjčit golmana z vos nebo zachytám já

Varan je napsanej, že nejde, takže je to jasný.

nové info ohledně Jendy. Na turnaj jde. LÁďa Jelínek taky. Štěpa říkal, že by snad na část mohl taky, ale nechce nic slibovat. Jerry a Kůča jsou pryč, takže ty padaj, ale Ondra říkal, že bere Tomáše, o kterém Vláďa nic nepíše. A možná se uzdraví Mireček, ne? Takže zbývá pořešit gólmana a Variho do obrany v ideálním případě. Jinak navrhuju gólmana odjinud, třeba z některýho černošickýho týmu přes Jendu. A nebo Špréňu...

zapomněl jsem na Štěpána

jestli jsem to dobře pochopil, tak na turnaj by měl jít Honza, Kumbal, Střelec, Milda, Zlatan a dákle je to jaksi nejasné...
Bylo by proto dobré si celou záležitost co nejdříve vyjasnit - dotázat se Ondry B., Ládi Jelínka a dalších, zda by šli, Tom asi bude na rekreaci - případně sehnat nějakou posilu do branky či do pole - protože nebude moci jak Pižla, tak zřejmě i Jerry.
Turnaj by to byl jistě zajímavý, nicméně, pokud se nesejdeme, netřeba věšet hlavu, můžeme si na konci srpna stvořit opět něco vlastního.
Je však třeba se dohodnout na tom, zda se zúčastníme, či ne. A pokud ne, tak to dát vědět Vosám.
Nechci totiž vypadat před Haniakem jako blbec, který neví, co říká... Navíc by to organizátorům umožnilo za nás najít náhradu.

to určitě nebude mít cenu.aby to nedopadlo jako zimní turnaj

koukám,že vosy jsou v jiný skupině.škoda

Mildo, zajímavý vstup na pole politické publicistiky.
Volič pro stát nepřínosné strany

Tak už jsem z hor zpět a rovnou připojuji odkaz na seznam podzimních soupeřů.
http://www.sportovninoviny.cz/fotbal/hanspaulka/tabulky.php?strAction=showResults&resu
Jo a ještě bych chtěl upozornit na to, že ten turnaj bude zřejmě mít jistou kvalitu, bude stát tisícovku a nemělo by tak význam účastnit se ho v pěti lidech včetně náhradníků...

Jenom sem dávám informaci, že Jenda určitě na ten turnaj 2. 8. nepůjde, tak abyste s ním nepočítali. Jinak se těším na trénink i na vás

Zdar všem!! Včera byl treňajs v parádním tempu. Holt, když jsou v káždém týmu i lidi na střídání je to znát. Kumbálovi se chci omluvit, že jsem nešel na pivko a nechal ho ve štychu.

černým kontinentem myslíš Indii?;-)

http://milanpokorny.blog.idnes.cz/c/42410/Kdy-se-zbavi-ODS-sibalu.html
poprosím o karmičku

co ten trenajs zejtra? je nas tam pet + Zlatan slibil 2 kluky, co Bobby s kolegou, jste slibovali, ze pujdete oba, ne? Vari, Marek (Dinin)? Jeste jednoho by to chtelo, kdyztak doplnime tradicne ze zdroju cerneho kontinentu, co se vzdy v okoli pohybuji...

Míro, budu fakt strašně rád, když půjdeš, ale neuspěchej to, jdi fakt, jen když to bude stopro v pořádku. Ten turnaj bude, zdá se, celkem prestižní, takže to nebude žádná pohodička, bude to záhul.

Já s tím turnajem bohužel ještě na 100% nevím.Je to zatím tak na 70%.Nedávno se mi bohužel stala nehoda s tím špatným kolenem a zase jsem si to nějak rozhodil.Bych se z toho po.... .Ale budu dělat všechno,aby to bylo v pohodě.Už mi moc chybí meruna.

já beru tomáše

lidi vždycky nějaký seženem. Šimátor může jít, příp. další spřízněnci...
já bych řekl Martinovi co s náma byl na turnaji, šel by určo rád
kurva už druhého? hned dnes pudu trénovat, zatím se jen flákám