Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Bratři Pospíšilové jdou oba. Jan i Ondřej...

a část dne (ráno - dopo) půjde nejspíš i štěpa...

Víťa bude hrát za Švejnohofce, nejspíš i Šiky. Ale nakonec uvidíme, jak se sejdem. Zavolám Jendovi, ať se zeptá bráchy. Ještě jednou prosim Mildu o info, co ten gólman od něj. Ještě mě zajímá, co zejtřejší trénink. Dědek neni napsanej, ale čas má, měl by taky přijít Jirka od Bobbyho, Kumys s Petrem nedorazej, protože jsou pryč, stejně tak Danek, nedorazí ani Ondřej, ten pracuje. Varan s Markem jsou pryč. Tzn. chce to vědět, jestli dorazí Honza Švejnoha s tim svym blonďákem, Šiky, Víťa, Jirka Barnet, Zlatan (+ Karel, Honzík), Milďák. Kdyby šli všichni napsaný, je to 12-13 + doufám, že by se přidal nějakej ten Ind. Tzn. že nás může být i 2x 5+1. Ale pokud se nepřihlásíte, tak nikam nejdu.

Závidim Vám jaxviňa, dobře si zahrajte a netrejte jim ř...

Já vám to teda ujasním, na turnaj jdou: Milda, Kumbál, Kartáč, Jenda, Tomáš, Ondřej - to je dost málo, potřebujete ještě jednoho člověka do obrany, jednoho do útoku a gólmana. Možná dorazí Zlatan, měli byste angažovat Ondru Šimka a zbytek sehnat zítra na tréninku...Karel? Láďa Jelínek má nejspíš v prdeli koleno, s tim se blbě hraje :o) A jako golmana doporučuju Víťu, je dobrej a přátelskej

ani tohle nikoho nepřekvapuje, že? Jasně , že můžeš hrát. Kdo by chtěl přijít ve čtvrtek a pátek fandit na florbalovej Czech Open Němcům 1. UC Oker Joker Braunschweig, za který budu hrát i já, tak si nás najděte http://www.czechopen.cz/cz/rozpis.asp

jeste jdenou se omlouvam. jsem v benatkach a kamaradce ukradli batoh. vypada to, ze se asi vratime driv. vim, ze vam to je - takhle nejiste k nicemu - ale zrejme to stihnu. Moc rad bych hral. Tomas

no, že se Zlatan z turnaje odhlásil asi nikoho nepřekvapuje, ale pokud vím, tak svou účast potvrzovali Milda s Kumbálem, stále je třeba počítat s Tomášem od Ondry, s Jendou a nějakym brankářem. Mildo, jak to vypadá s Martinem, černošický ani jeden nemůžou. Ale kdyby nás bylo málo do obrany, je možný ještě angažovat Ondru Šimka. Já si fakt zahrát chci. A co ten Mireček? Jinak nevypadá to moc dobře ani s Láďou Jelínkem, s tim jsem ale nemluvil osobně, říkal mi to jen Jirka Šikner, myslim

tak ten turnaj asi nebude co,když tam jsou přihlášený dva lidi?

Zláťo: A což takhle si vyměnit nick - Pan Apologeta...

dejte karmu prosím, tenhle článek moc nefrčí

http://milanpokorny.blog.idnes.cz/c/43514/Kostalovo-divadlo.html

Omlouvám se, nemohu jít na turnaj.

cau chlapy, teda na turnaj budete pěkně nabušený, to by vás asi nasralo, kdybysme Vás vyřadili :-). To se ovšem nestane, máme personální problémy. Beru zas dneska blonďáka Chrousta, kdyby to vadilo, tak vod příště nic - jen to nějak naznačte kucí. Jsme rád, že zkousnete občas mě. H.

čau, pokusím se dorazit, ale nemohu nic slíbit. Měl by ovšem opět přijít Karel a snad i dva Indové - ti by sice raději hráli kriket, ale co s vámi nadělají..

cop je zač parxon?

prosím o info lidi, kteří zítra budou brát na trénink někoho na stránkách neregistrovanýho

ke gólmanům: Jenda vyjednává Parxona

já byl už čtyřikrát na bruslích a dnes jdu zas - na chalupě jsem jen trochu zvolnil - ale zas jsem nachodil tak 30 km po lese na houbách

ak to seš v hajzlu.budeš na tom hůř jak já.já už týden trénuju

Smí se hrát na kole?