Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

A co ostatní?

já jsem tu pořád, takže jakoukoliv středu můžu

nazdar chlapci.Chci vás poprosit,aby jste se domluvili ohledně toho přáteláku s tím Regentem A.Jim se hodi středa.Ale chce se to domluvit,ať jim jí mohu potvrdit nebo vyvrátit,aby už s tím počítali.

Také už nikam nejedu, takž mohu téměř vždy.
Naprosto souhlasím s pořádnými tréninky. V poslední době mi to vůbec nejde, takž buď začnu trénovat a něco se stane, nebo s tím snad seknu;-)

turnaje, přáteláky, atd. chce to urychlit a vyjádřit se. Já tu jsem furt, jen nevim, kdy budem rodit, takže nic nemůžu slíbit na uplnejch 100%. Čim dřív, tím líp. Taky jsem mluvil s Liborem (ten vlasáč, co se mnou byl na civilce), ten teď hraje 3. ligu za nějaký Vršovice, tak jsou taky ochotný k přáteláku nebo turnájku. Problém je, že ale asi nesmíme na školní hřiště. JZptám se Rasti, jestli by to šlo. Jinak, co takhle dát dvakrát týdně trénink a začít konečně skutečně trénovat, ne jen hrát? A měli bychom se domluvit, co s následující sezonou - nějaká valná hromada v Montyjacku?

a halvně se zatím ani nikdo neozval

já tu taky nakonec 16. nebudu,tak se to asi ruší

střelec: já tady asi šestnáctýho nebudu, ale kdyby ostatní měli zájem, tak bych si to nějak zařídil. Ale jinak bych byl rád, kdyby vyšel jinej turnaj v jiném termínu... Navíc můžem zkusit zase udělat ten turnaj, jak už nadhodil Vláďa.

Pižla, Míra, všichni ukřivdění a žízniví:v 18:45 v Deltě na zahrádce?

jo a všem se omlouvám za můj včerejší výkon,ale mě ty nohy fakt strašně boleli

Turnájek i přípravu bych dal. Konkrétní termíny ale nejsem schopen říct, když ani nevím co bude zítra.

Tom, Míra: jsem pro dnešní pivko i když jsem měl včera pivní slavnosti s Kumbálem a Bobym.
Milda: článek je na úvodní straně a šoupnul ho do pohárů

Tomm:Já mám taky kdyžtak nějakou starou šunku.Ale co to slyším?Já mám taky spoustu zážitku,víš.Možná i víc než Pižla.

NAzdar Tom :-) My možná někde máme doma starej Kartáčův, co se mu přepínalo na tichý zvonění...někdy...tak se kdyžtak stav..ale spíš odpo nebo navečer, zkusím ho někde vylovit.

tomm: tak jestli dáme nějakou grupu dohromady,tak můžem do těch počernic.myslím že to je 16.

Jo a kurva nejde mi telefon, nemáte někdo na chvili nějakou odblokovanou starou šunku?heheee, chyběly

Pižla: na to, že jim chyběli dvě největší opory, tak zahráli kucí docela slušně, viď?

Koukám, že společnou fotku jste vytvořili až po turnaji... jste na ní trochu kyselí :o) Já bych ještě nějaký turnaj dal, jsem dychtivej!!!

kartágo - kam si dal článek?
jsou to gejové, vždyť víš